facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Saense Pedicure

Info

Naast de vakkundige behandeling vind ik het belangrijk dat de klant centraal staat en de behandeling ervaart als een moment van ontspanning. Tot ziens!

Geschiedenis

Mijn naam is Remy Kremer-Hakvoort. Geboren en getogen in de Zaanstreek. Sinds 1 september 2004 ben ik de trotse eigenaresse van pedicuresalon “De Saense Pedicure”. Gestart in Zaandijk en sinds juni 2011 gevestigd in Saendelft.
De salon is vanaf station Krommenie-Assendelft op loopafstand bereikbaar. Naast het geven van een vakkundige behandeling vind ik het belangrijk dat de klant centraal staat en de behandeling ervaart als een moment van ontspanning. Daarnaast is een kopje koffie of thee en een goede uitleg van de behandelmethode een vanzelfsprekendheid. Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn salon!

Adres:
Telefoonnummer: 075-6158789
Stad: Assendelft


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Pedicure Dorpsstraat Assendelft, Pedicure Wormerveer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oriflame_bij_Denise Oriflame_bij_Denise 1 km Welkom op mijn fanpagina van Oriflame. Als beauty advisor van het Zweedse beautybedri...
Recensies
Altijd gezellig bij de saense pedicure. Ik ga graag heen en kom weer blij thuis met heerlijke zachte voetjes
Zeer goede pedicure altijd lekker bakje koffie
Goede kwaliteit echt top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid