facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ruiter Muziek

De Ruiter Muziek

Info

Snel, betaalbaar en goed gitaar leren spelen!

Geschiedenis

Waarom gitaarles bij De Ruiter Muziek?

Al vanaf de eerste les begin je daadwerkelijk met gitaarspelen en gaan we werken aan een nummer dat past bij jouw niveau.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen om gitaar te leren spelen. Wij gebruiken tablatuur om jou specifieke riffs of solo’s te leren. Daarnaast krijgt je uitgebreid les in akkoord theorie en toonladders. Ook als je zelf muziek wilt gaan schrijven ben je bij ons aan het juiste adres, want we geven ook les in songwriting. Bij De Ruiter Muziek werken we vanuit de praktijk, wat inhoud dat we dieper op de theorie ingaan als je je eerste nummers kunt spelen. Op deze manier is het veel makkelijker en vooral veel leuker om de theorie die van toepassing is op jouw stijl te doorgronden. Met de juiste inzet boek je daardoor snel resultaat!.

Je krijgt les in een ongedwongen sfeer waarbij gezelligheid tijdens de les en plezier in het gitaarspelen voorop staat. Een kopje koffie voor de volwassen leerlingen of ranja voor de kleintjes hoort daar ook bij!

Je hoeft je niet in te schrijven voor een heel les-seizoen. Als je wilt stoppen met lessen hanteren wij maar 1 maand opzegtermijn.

Voor iedere leerling bestaat er de mogelijkheid om een mp3 fragment van de huiswerk opdracht per e-mail toegestuurd te krijgen, zodat er thuis aan de hand van een duidelijk voorbeeld geoefend kan worden.

Meer informatie vindt je op; www.deruitermuziek.nl



"Gitaarles in Pop, Blues en RockDe Ruiter Muziek is al meer dan 10 jaar hét adres voor gitaar en bas gitaarles voor jong en oud in de regio's Drenthe en Groningen.Waarom gitaarles bij De Ruiter Muziek in Eext?...Vanaf de eerste les begin je daadwerkelijk met gitaarspelen en beginnen we met een nummer dat past bij jouw niveau.Je hoeft geen noten te kunnen lezen om gitaar te leren spelen. Wij gebruiken tablatuur om jou specifieke riffs of solo’s te leren spelen.Voor akkoorden maken we gebruik van akkoorddiagrammen. Op deze manier is noten lezen overbodig en leer je snel en op een gemakkelijk te begrijpen manier gitaar spelen.Je eerste les is gratis en vrijblijvend!Graag tot ziens!"
Adres: Boskampen 14, 9461 JJ Gieten
Telefoonnummer: 0646244562
Stad: Gieten
Route: Boskampen 14
Postcode: 9461 JJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitaarschool Müller Gitaarschool Müller 735 meter Deze pagina gaat over Gitaarschool Müller in Gieten. Bij Gitaarschool Müller krijg je...
Recensies
Eigentijdse gitaarlessen van een energieke, enthousiaste en zeer bekwame docent die zijn leerlingen in hun kracht zet en hen stimuleert het beste in zichzelf boven te halen. Begeleidt in een sfeervolle ruimte, spreekt de taal van jongeren en sluit aan bij individuele wensen en behoeften. Heeft het gitaarspel van mijn dochter in een rap tempo verbeterd. Ik kan iedereen die gitaar wil leren spelen of zijn skills wil verfijnen en upgraden aanraden om bij Henk in de leer te gaan!!!
Jo goed man! nix mis mee :-
Lekker voor je rust
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid