facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ruiter Metaal

De Ruiter Metaal

Info

J. De Ruiter Metaal BV is een machinefabriek gespecialiseerd in CNC draai- en freeswerk. Wij leveren uw maatwerk van enkel stuks tot grote series.

Geschiedenis

De Ruiter Metaal is in 1991 in Nieuwleusen als eenmanszaak gestart met het ontwerpen en bouwen van speciale productiemachines en testapparatuur. Na 3 jaar is besloten een bedrijfshal te bouwen op het industrieterrein in Dalfsen en kort daarna is de eerste CNC machine aangekocht voor het bewerken van alle staalsoorten, RVS, aluminium en kunststoffen. Hiermee zijn we begonnen met het produceren van grotere series voor onder andere de automotive-, food-, landbouw- en procesindustrie.

Inmiddels, ruim 20 jaar later, is de Ruiter Metaal terug in Nieuwleusen aan de Rollecate op industrieterrein de Grift. Onze nieuwe bedrijfshal is duurzaam gebouwd onder het GPR keur met aandacht voor energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving en is een flinke stap richting energieneutrale productie.

Met ons moderne machinepark bestaande uit onder andere CNC draai- en freesmachines, volautomatische zaagmachines en diverse conventionele machines zijn wij in staat halffabricaten en complete eindproducten te leveren voor elke industrie. Het leveren van goede kwaliteit, passende oplossingen en een goede relatie met de klant staan voor ons centraal.

Adres: Rollecate 73, 7711 GG Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529 - 433507
Stad: Nieuwleusen
Route: Rollecate 73
Postcode: 7711 GG



op zoek naar gerelateerd: De Sprong Metaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WEMO-techniek WEMO-techniek 286 meter WEMO-Techniek is gespecialiseerd in het verzorgen van complete monstername systemen. ...
GAP International Pipeline Projects B.V. GAP International Pipeline Projects B.V. 413 meter Uitstekende aannemer
Mesutech metaal & techniek Mesutech metaal & techniek 2 km Goed klein bedrijf goed geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid