facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roze TukTuk

De Roze TukTuk

Info

De Roze TukTuk van FeestMee. Zeer geschikt voor Trouwvervoer en Promotiewerk.



"FeestMee is een bedrijf dat werkzaam is in de entertainment brance. Wij leveren DJ's, apparatuur en aankleding voor feesten, partijen en festivals.Trouwfeest, bedrijfsfeest, jubileum, festival, evenement en straatfeest, etcOok kunt u bij ons de mooiste Party Jukebox Huren, we hebben ze in verschillende maten, ook de XL Jukebox kunt u bij ons huren.We hebben verschillende VW T1 busjes te huur, rood wit. Een Volkswagen t1 inclusief chauffeur en ook een VW busje waar u zelf in mag rijden."
Adres: Karel Doormanstraat 69, 5481HT Schijndel
Telefoonnummer: 06-12186795
Stad: Schijndel
Route: Karel Doormanstraat 69
Postcode: 5481HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dortmans Personenvervoer BV Dortmans Personenvervoer BV 869 meter Bus en autotrailer gehuurd. Nette huurprijzen. Prima geregeld en afgehandeld. Top!
De Zwengel DJs De Zwengel DJs 2 km De Zwengel/Soos is zo gaaf, alles is gratis behalven het snoep maar het snoep is echt...
Shiba Kennel  Al-Amaya's en Show Dogs. Shiba Kennel Al-Amaya's en Show Dogs. 2 km Wij showen met ons hondjes en fokken af en toe een nestje. Verder zijn wij op de show...
Recensies
Chris heeft als dj bij op ons op het foutefeest gedraaid. Hij is een topper en kan hem iedereen aanraden
Geweldige dag gehad met het hele gezin in de Volkswagen bus. Je mag er zelf in rijden en tijden zijn flexibel. Goede instructies, alles aanwezig in de bus en erg behulpzaam ook goed te bereiken. Aanrader!
De jukebox was een succes! Gelijk vanaf het begin dat ie geïnstalleerd was :- . En het ziet er ook nog eens leuk uit. En de gasten lopen makkelijk ff rond en langs de jukebox. Echt een aanrader voor als je geen DJ wil maar wel muziek wil hebben.
Jukebox gehuurd bij jullie!!!!! Geweldige service en wat een geweldige playlisten het was 1 groot feest ook onze gasten waren zeer verrast. Makkelijke bediening dus voor ons een hoop gezelligheid. Zeer tevreden. Bedankt Jacqueline en Arno
Leuk middel om muziek af te spelen. Prijs/kwaliteit is wel aan de hoge kant. Geen microfoon bijgeleverd zoals vermeld staat op de website en zoals afgesproken. Het scherm om te bedienen is niet echt gebruiksvriendelijk.
Hele goeie ervaring met het huren van de jukebox met microfoon. Nu 2x gehuurd. Komt afspraken keurig na en was heel behulpzaam waar het ging om nummers die niet op de jukebox stonden. Voor herhaling vatbaar!!
Geweldig feest gehad met de Party Jukebox. Eenvoudige bediening en goed geluid. Goede service!
We hebben voor onze trouwdag een prachtige Volkswagen T1 Bus gehuurd hier. De eigenaar heeft ons overal netjes naar toe gereden. En hij was zeer vriendelijk tegen ons gedurende de dag. Het busje verkeerd in uitstekende staat, en je merkt al gauw hoeveel liefde hij erin heeft gestopt. En we hebben prachtige trouwfoto's kunnen maken in en naast het busje. De eigenaar luisterd goed naar alle wensen. En vind het geen probleem om het busje precies goed te zetten voor de foto's. Dat is soms nogal een uitdaging ; . Al met al is hij heel behulpzaam. Bedankt Chris!
Gisteren voor onze bruiloft per tuktuk door Chris van Den Bosch naar de trouwlocatie in Vught vervoerd. Superleuke ervaring, compleet met bijpassende muziek en een enthousiaste Chris voor wie geen moeite teveel is voor het maken van foto's etc.
Nare ervaring voor ons dochter en haar 3 vrienden/vriendinnen van 17 jaar oud, die naar het school gala moesten. Goed aangekleed moesten ze 10 minuten extra wachten tot de bus aankwam, werden gevraagd om de busje te duwen als die niet meer kon opstarten en werden uiteindelijk ook bedreigd om meteen 260€ af te lossen anders zou de ondernemer ze "weten te vinden". De ouders van de kinderen hebben besloten aangifte te doen voor bedreiging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid