facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roosentuin Mindfulness

Info

De Roosentuin is er voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn leven. Vooral in tijden dat het even wat minder gaat als dat je zou willen...

Geschiedenis

De Roosentuin is een geaccrediteerd praktijk, gericht om mensen zelf inzicht te geven waarom ze NU stress, depressie, spanningen en of burn out ervaren. Met alle bijkomende symptomen zoals vermoeidheid, slecht humeur, relatieproblemen, slecht slapen etc.

Vaak weten we niet wat de onderliggende 'intenties' zijn waarom we doen zoals we doen. Niet bewust van 'welke' rollen we in dit leven zijn gaan spelen en 'waarom' die rollen er zo zijn gekomen. Wat hebben die rollen je gebracht en je gekost...?!

De methodes van Counselling en Mindfulness zijn gericht op inzicht in je eigen stress, depressie en burn out. Maar ook op levensvragen zoals ‘wie ben ik’ ‘wat wil/kan ik’ en hulpvragen over assertiviteit, grenzen stellen, angst, onzekerheid, omgaan met pijn en lichamelijke ongemakken en relatieproblemen.

Zowel Counselling als Mindfulness worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Vraag naar de mogelijkheden...

Adres: Prinses Magrietplein 19, 3402CG IJsselstein
Telefoonnummer: +31620134737
Stad: IJsselstein
Route: Prinses Magrietplein 19
Postcode: 3402CG



op zoek naar gerelateerd: Yoga IJsselstein
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid