facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roos

De Roos

Info

Verkooppunt van brandstoffen(benzinestation) inclusief een complete shop en wascentrum (2 machines, 4 doe het zelf boxen en 4 stofzuigers

Geschiedenis

Tankstation met wascentrum. Hierbij is het tankstation voorzien van allerlei services

Adres: Jan Nijenhuisstraat 10, 3882 HS Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-360726
Stad: Putten
Route: Jan Nijenhuisstraat 10
Postcode: 3882 HS


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: De Roos Miniaturen Trucks Putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ACM Fleetforce ACM Fleetforce 851 meter Uitbuiters van werknemers. Geen aanrader.
Autoflex Garagesoftware Autoflex Garagesoftware 2 km Had goede verwachtingen van de software, maar het valt mij erg tegen veel bugs zitten...
Recensies
Vaak lange wachttijden omdat het ook een snackbar is en regelmatig op gekke tijden gesloten. Kun je niet op bouwen, al 3x voor een dichte deur gestaan. Niet echt het idee van een tankstation.
De meneer die in de wasplaats werkt is ronduit bot. Slaat met de slang van de hogedrukreiniger tegen je auto aan, maakt rare gebaren als hij vind dat je wat verder moet rijden. Beukt tegen je spiegels aan om ze in te klappen. En vraag daarna "of waren ze electrisch"... Dan waren ze dus nu mogelijk kapot geweest oh en de motor moet en zal uit. Ik kom hier zeker met mijn privé auto nooit meer terug. Hij wordt eerst ingesprayd dan met een hoge druk reiniger behandeld en daarna gaat hij er met een spons latjes over heen. Ik vind het echt niks.
Aanhangwagen gehuurd bij De Roos. Was prima in orde! Houd er wel rekening mee dat de aanhangwagen geen Europese standaard aansluiting heeft. Hiervoor is dus wel een verloopstuk nodig waardoor het niet op elke auto past.
Lekker ijs ook hier geldt weer nauwelijks uhmmm ik had helemaal geen enkele rozijn in me boerenjongens. De smaak was wel veel beter nu nog de rozijnen jongelui.
Auto keurig gewassen. Vriendelijke bediening.
De personeel is niet vriendelijk
Vriendelijke nette service bij de benzinepomp. De wasstraat is op zaterdagen érg druk , daarom is het soms handig om op een ander moment te komen.. Verder prettige service en vriendelijk personeel. Plus! Dit bedrijf geeft aan goede doelen, dit kan je doen door een lokaal goed doel te selecteren en daarop te stemmen. Zo wordt geld voor het goede doel verdeelt.
Tankstation met uitgebreide mogelijkheden, waaronder wasstraat voor de auto én je textiel. Grappig, zelden gezien. Vriendelijk en behulpzaam personeel, carwash was ok. Moeite van het bezoeken waard in ieder geval. PS: review handig? Duimpje is lief.
Lagere prijzen benzine. En heel nette winkel en ik zag en broodjes/lunch zaak met een uitgebreid assortiment. Buiten staan wasmachines om grote hoeveelheden was te kunnen doen.
Dramatisch lange wachttijden voor de wasstraat. Goede broodjes….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid