facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rooie Kater Eelde

De Rooie Kater Eelde

Info

Een gezellige avond uit eten bij de kater
Mooie zaak met heerlijk eten

Adres: Hoofdweg 87a, 9761 EC Eelde
Telefoonnummer: 0503092868
Stad: Eelde
Route: Hoofdweg 87a
Postcode: 9761 EC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: de rooie kater menukaart, de rooie kater beilen recensies, de rooie kater zuidlaren, restaurant eelde, de rode kater beilen menukaart, de rooie kater beilen beilen, de rode kater zuidlaren recensies, eethuis eelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herberg van Hilbrantsz Herberg van Hilbrantsz 81 meter Kerstdiner besteld en op afgesproken tijd afgehaald. Ook in deze bizarre tijden kunne...
Das kaffeehaus des Bravo eins Das kaffeehaus des Bravo eins 1 km Leuk dorpscafé met aardige bediening
Vosbergen Vosbergen 89 km Rustige bomenrijke omgeving, Veel verschillende boom soorten wat ook diverse vogels a...
Recensies
Heerlijke pizza gegeten, lekkere bodem. Rosé was ook goed koud. Fijne bediening. Vegetarische menuopties: Op de foto de vegetarische pizza, goed gevuld.
Prima gegeten, maar wat is gerecht Arie Bombarie een bizarre hoeveelheid eten voor 1 persoon. Lekker, maar ook verspilling van voedsel. Alleen het volle bord was al meer dan voldoende. Om daar nog én patat én aardappelen én salade én bloemkool bij te serveren is onnodig. Overigens dit dan wel weer voor een schappelijke prijs. Bediening vlot en vriendelijk. Sfeer niet onaangenaam; tafels wel erg dicht op elkaar waardoor ik de "achterburen" beter kon verstaan dan mijn tafelgenote.
Gisteren samen met mijn man op Valentijnsdag uit eten geweest. Fantastisch ontvangst door de eigenaar 20.00 uur en we hebben zo gelachen. Na het eten mochten we de ballonnen en prachtige rozen meenemen . Echt een aanrader en het eten was geweldig . Bedankt voor alles.
Wat een een geweldige sfeer. We hebben hier heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!Eten: 5/5
Een restaurant waar de schilderijen aan het plafond zijn bevestigd. Oude gebruiksvoorwerpen zoals mechanische typemachines en muziekinstrumenten. Op de menukaart oa, pizza's, saté, schnitzel of wrap. Gekozen voor een schnitzel met champignons spekjes. Er werd patat, gebakken krieltjes, worteltjes en een frisse salade bij geserveerd. Heerlijk gegeten.
Lang moeten wachten op ons eten op alle 3 gerechten. Terwijl er genoeg personeel was een het niet druk was Dus lang gezeten. Voorgerecht werd zo onder de neus weggetrokken twijfel ze nog aan het eten was. Champignon saus was dun er zaten misschien 3 champugnons in. Mixed grill was vlees droog. En begon de wc ook nog te stinken. Vaker gegeten maar voor ons gevoel wordt het steeds slechter. Zeer onhandig personeel. Op dit moment niet van plan om weer heen te gaan.
Fijn eetcafe, leuk aangekleed. Tafels wankel en dicht op elkaar, jammer. Het eten was prima, leuke manier van bord opmaken, er zat zeker aandacht in dit maal.Eten: 4/5
Eten was goed maar de bediening niet. 1 drankje en brood met kruidenboter gehad in 1,25 uur. 2e rondje drinken maar aan de bar besteld maar hadden ze liever niet. Hadden gereserveerd om 17.30uur en als je pas tegen 19.00uur eindelijk je hoofdgerecht krijgt, wat wel lekker was, ben je er al eigenlijk flauw van. Wij komen dus niet weer.
Wij hadden twee gerechten bestel. De eerste was de luxe tapas schotel. Doorgegeven om de Gorgonzola weg te laten en te vervangen voor iets anders. Zou geregeld worden maar toch ontvingen wij de Gorzonola. Kan gebeuren.. Er klopte wel meer niet aan de LUXE! schotel zo miste namelijk de meloen bij de meloen met ham en ontbraken de inktvisringen, deze waren vervangen voor uienringen. Bij het hoofdgerecht pizza Passeur ontbrak de rucola sla en verse basilicum. Herhaaldelijk om gevraagd en zou nog nageleverd worden. Nooit ontvangen. Pizza was ook extreem vet, het vet droop letterlijk van de pizza af. Bij het afrekenen onze feedback teruggekoppeld aan bediening maar de enige reactie die ik kreeg was sorry meneer. Misschien wist deze persoon zich geen houding te geven maar dit was wel een beetje de druppel.
Het eten was op zich wel lekker. De menukaart vonden we heel onhandig. Veel te groot. Personeel wel heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid