facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roode Leeuw Hotel Restaurant Brasserie

De Roode Leeuw Hotel Restaurant Brasserie
Eenvoudig ingerichte kamers in een informeel hotel met twee restaurants, een terras en evenementenruimte.
Adres: Sint Jorisplein 14, 7061 CN Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 397 139
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Sint Jorisplein
Huisnummer: 14
Postcode: 7061 CN


Openingstijden

maandag: 09:00–22:00
dinsdag: 09:00–22:00
woensdag: 09:00–22:00
donderdag: 09:00–22:00
vrijdag: 09:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Recensies
We hebben een heerlijk weekend in de rode leeuw in Terborg gehad. De kamers zijn prima, heerlijke douche, goede straal gelijk heet water, let op! Bedden slapen prima. Het hotel is klassiek te noemen. Wij hadden een kamer in de annex welke op korte termijn gerenoveerd zullen worden, wat enige tijd zal vergen daar je een hotel niet even kunt sluiten. Het ontbijt is ruim voldoende, niet uitbundig, maar alles wat je thuis eet is er. Het originele hotel is een prachtig gebouw met terras aan de straatzijde, wat een nadeel is omdat de doorgaande weg erg druk is. Binnen in het hotel merk je daar niets van. Het personeel is erg voorkomend en zorg dat er niets te wensen overblijft.
Prima hotel/restaurant! Vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer, gezellig ingericht. Wordt momenteel opgeknapt/verbouwd, dus langzaam aan wordt het alleen maar beter/mooier. Mijn ouders verblijven hier wanneer zij onze kant op komen. Ben zelf paar jaar geleden van het westen naar de achterhoek verhuisd. Wij eten altijd 1 keer mee in het resaurant van de kaart. Zowel wij als mijn ouders zijn dik tevreden over hotel/restaurant De Roode Leeuw! Aanrader!
3 nachten heerlijk geslapen in dit gastvrije hotel. Het eten was ook bijzonder lekker
Bizonder vriendelijk personeel. We waren een tasje vergeten met daarin pasjes rijbewijs en wat contant geld. Werd gelijk over gebeld en na gestuurd.
Hotel de De Roode Leeuw in Terborg is in 1666 opgericht als Herbergh net buiten de stadsmuren. In 1901 is er een flinke verbouwing geweest en zo kreeg het de uitstraling die het ook nu nog heeft.nnHet is een keurig hotel, groter dan je aan de buitenkant zou denken. 25 november al mooi in kerstsfeer en daar houden wij ontzettend van. Niet verwacht en toch gekregen.nGrote kamer en het ontbijt was zeer uitgebreid. Er hangen talloze portretten aan de muur van heel veel CDA-ers, een enkele VVD-er en een aantal journalisten en een aantal bekende Nederlanders. Wij, SP-ers voelden ons als in het hol van de leeuw.nOok hebben wij in de avond een schnitzel gegeten met Stroganoff saus en deze heeft prima gesmaakt.nGeen koffie en thee faciliteiten of waterkoker op de kamer, maar wij nemen altijd een waterkoker mee en oploskoffie, zoals cappuccino en Wiener melange van de aldi of cup of soup.nnIn de omgeving is volgens ons weinig te beleven, maar wij hebben familie dichtbij wonen en dat scheelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid