facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roo Taxi & Autoverhuur

De Roo Taxi & Autoverhuur

Info

Welkom op de Facebook pagina van De Roo Taxi & Autoverhuur! Voor al uw taxi, groepsvervoers, autoverhuur of autolease kunt u ook terecht op onze website.



"De Roo Taxi en Autoverhuur is een veelzijdig autoverhuur en taxibedrijf in het Westland. Of u nu op zoek bent naar een huurauto of -busje, een rolstoelbusje, een bedrijfsauto wilt huren of leasen, of dat u simpelweg een taxi wilt bestellen? Bij De Roo Taxi & Autoverhuur kan het allemaal! Zelfs voor een wasbeurt of CNG pomp kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar."
Adres: Tiendweg 2, 2671 SB Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174 - 62 444 1
Stad: Naaldwijk
Route: Tiendweg 2
Postcode: 2671 SB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30
Zondag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierentaxi Westland Dierentaxi Westland 375 meter Geweldige ervaring met transport van mijn 6 dieren naar spanje. 3 honden en 3 katten....
Recensies
Prima service waar je zowel personen auto's busjes en bestel auto.s kan huren. Verder heeft het bedrijf ook touringcars tot haar beschikking voor verhuur.
Verhuisauto nodig? Gewoon naar De Roo gaan. Prima auto's voor een normaal tarief.
Zitten nu 1.5 uur te wachten op een taxi van de Roo. En een half uur dat we geduld moesten hebben. 2x gebeld met antwoord is onderweg. 3de keer hoorn erop gegooid en vervolgens voicemail. Met ander toestel gebeld door mijn vrouw met de vraag waar taxi bleef. Dan onduidelijk gemompel en iets van ga bellen en daarna werd het weer heel stil. Wat een kl... bedrijf!
We komen er al jaren met onze scoutinggroep en altijd goed en vriendelijk geholpen. En nog nooit problemen gehad met de busjes die we huren
10 dagen van tevoren gebeld met de vraag of we volgende week zaterdag een vrachtwagen/ bus konden huren voor een halve dag. Helemaal prima werd ons verzekerd. Is daar nog iets voor nodig? Moeten we een starttijd vastleggen? "Nee hoor, u kunt gewoon binnenstappen. Het staat genoteerd." Helaas was er niets vastgelegd toen ik binnenstapte die zaterdag. Alle bussen waren weg. Omdat mijn man al buitenstond met de spullen 5 kilometer verderop, heb ik ingestemd met het huren van de enige bus die er nog stond en die eigenlijk niet meer verhuurd werd omdat ie vaak haperde werd me verteld. Gelukkig niks van gemerkt, dus uiteindelijk ging het goed. Maar van een excuus of compensatie was geen sprake.
Prima bedrijf voor huren van voertuigen. De bus die ik gereserveerd had was om een of andere reden niet meer beschikbaar. Ik kreeg netjes een groter model voor dezelfde prijs. Ik was met die oplossing erg tevreden.
Krijgen spartaanse bus met 300.000km op de teller, zeer onduidelijk over inbegrepen kilometers waardoor we dubbele kwijt zijn dan in eerste instantie aangegeven..
Gewoon alles prima!
Altijd wel nette chauffeurs gehad, maar de chauffeur van vannacht was wel echt verschrikkelijk. Trainingspak, aankomen rijden met telefoon in de hand al filmend waarschijnlijk duurde het daardoor zo lang dat ie aankwam, reed ontiegelijk hard. 80-90 miss zelfs 100 waar je 50 mag. En op het eind als ik wil pinnen heel stom zeggen : ja dat ken niet. Wat is dat nou voor onzin... heb altijd kunnen pinnen bij de Roo? Vragen of die wisselgeld terug had maar nee dat ook niet toch maar een fooitje moeten geven die ik echt niet zou willen geven. Zelfs de Uber chauffeurs in amsterdam zou ik eerder aanbevelen dan deze kerel. De Roo, doe er wat aan hoor, deze vent is echt een no go. Wat een knuppel was dat zeg... godnondeju...
Na een fantastische ervaring enige tijd geleden waarbij de taxi voor de deur staat, mijn zoon wil instappen, de chauffeur uitstapt en zegt: “sorry het feest gaat niet door, ik moet ergens anders heen” en deze doodleuk wegrijd en mijn zoon niets begrijpend achter laat staan zit niet voor niks op speciaal onderwijs gebeld met de centrale. Hun antwoord: “tja! Jammer joh, ik moest wat omgooien...” Vandaag weer een mooie, vorige week ziek geweest, in het weekeind netjes beter gemeld via internet. Helaas geen taxi vanochtend. “Sorry, waarschijnlijk niet goed gegaan in het systeem.” Dus daar stond hij weer. Niet begrijpend. Begint zo langzaam aan erger te worden als connexion. Die reden in ieder geval niet met je kind tegen het verkeer in in een eenrichtingsstraat lang niet alle chauffeurs, maar gebeurt toch wel met enige regelmaat Moedeloos is een mooie omschrijving helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid