facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rommelschuur

De Rommelschuur

Info

Elke tweede en elke laatste zaterdag van de maand open van 09:00 - 12:00.

Geschiedenis

In De Rommelschuur kunt u terecht voor alle tweedehands goederen. We hebben o.a. huishoudelijke artikelen, schilderijen/lijsten, lampen, vazen, elektra, prullaria, oude en antieke spulletjes, kleding, schoenen, kleine meubels, enkele nieuwe artikelen en heel veel boeken.

De opbrengst is bestemd voor de Gereformeerde kerk van Schoonrewoerd. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen onder andere “Sabatu”, dit is een revalidatiecentrum in Indonesië. We hopen weer verschillende kinderen te helpen met operaties, fysiotherapie, protheses enz. In De Rommelschuur en op deze Facebook pagina kunt u foto’s zien van kinderen voor en na de behandeling.

Adres: Overheicop 1a, 4145 KW Schoonrewoerd
Telefoonnummer: 0613898944
Stad: Schoonrewoerd
Route: Overheicop 1a
Postcode: 4145 KW


Recensies
Mooi en knap winkeltje, sommige artikelen zonder prijs.
Leuke tweedehands spullen voor een zeer schappelijke prijs.
Gezellig spulletjes uitzoeken en kopen
suède rommel
Gezellige rommel schuur
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Rommelschuur.

Schoonrewoerd religieuze organisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Overheicop 1a schoonrewoerd rommelmarkt kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Rommelschuur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Rommelschuur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Rommelschuur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid