facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rode Vosch

Info

Australian Food Restaurant is the place to be in Utrecht, hip, trendy maar vooral heel erg lekker,
kom eens langs en taste our kitchen.

Adres: Voorstraat 14 , Utrecht 3512 AN, NL
Telefoonnummer: 030 670 1836
Stad: Utrecht
Route: Voorstraat 14
Postcode: 3512 AN



op zoek naar gerelateerd: de rode vosch iens, zwarte vosch, de rode vosch menu, restaurant utrecht, de rode vosch high wine, high wine utrecht, voorstraat 14 utrecht, tapas utrecht
Recensies
Heerlijk gegeten krokodilloempia's, charcuterie, ceviche van tonijn en frietjes. Het smaakte uitstekend, zo ook de rode huiswijn. Aardig personeel, gezellige sfeer. De porties waren iets te klein voor de prijs. Daarom geen 5 sterren. Bij de friet had ook wel iets meer saus gemogen, maar ik zou elders in Utrecht geen restaurant weten waar de friet zo lekker is. Enige echte minpunt is dat het pikkedonker was in de hoek waar we zaten. Je zag niet wat je at, de kaart was niet te lezen. Er moest een telefoonzaklamp aan te pas komen. Niet heel sfeervol, maar ja...
Heerlijk gegeten. Vlees lekker mals. Voorgerechtjes ook heerlijk. Alleen jammer dat er bij de vis geen kruiden zaten. Voor de rest super.
Mooie zaak vanbinnen. Ruim aanbod Australische bieren. Leuke kleine gerechten maar relatief wel prijzig bij elkaar. Aardig en attent personeel.
Lekker en origineel eten in een super gaaf pand! De gerechten zijn wat kleiner, daar word je ook voor gewaarschuwd. Wij hadden het menu van de chef genomen en dan kom je echt niets te kort!
afgelopen zaterdag met vrienden van het klaverjassen hier gegeten, we kwamen terug nadat we een week eerder de wijn en spijs wandeling hadden gedaan. Het eten was fantastisch en dat voor nog geen 50 euro pp, we hebben er bijna 5 uur van mogen genieten!! Deze kok is echt een topper, we kregen zelfs 8 verschillende hoofdgerechten bij onze chefs choice , hij gaf zelf later ook aan toen we weg gingen dat hij dat gewoon leuk vond!! daar worden we dus enorm blij van!!! bedankt rode vosch en tot over twee weken!!
Lekker eten en vriendelijk personeel. Toch komen we hier niet meer terug, omdat we ons opgelicht voelen. We waren met een groep van 4. Aan tafel werd ons gevraagd of we verrast willen worden. Dat willen we, uitgaande van de prijs die buiten op het bord stond: "Verrassingsmenu 20 euro". Gaandeweg de avond bevreemde het ons dat we twee mini burgers met z'n vieren moesten delen. Daarna werden 3 porties gebracht van een gerecht, die we met z'n vieren moesten zien te delen. En zo ging het nog even door. Dan volgde de rekening die niet klopte. Er werd 4x bier teveel in rekening. Slordig, want als we dat niet zagen, hadden we mooi teveel betaald. Als we de rekening verder gingen analyseren, dan blijkt er niets van een verrassingsmenu op te staan, maar werden losse gerechten in rekening gebracht. Bijelkaar ruim het dubbele van de 20 euro per persoon. Wat ook vreemd was, was dat er een extra bruschetta in rekening is gebracht, omdat we met z'n vieren waren, terwijl het verrassingsmenu slechts 3 bruschetta's voorschreef. Dat werd ons verteld toen we verhaal haalden. Een ongeloofwaardig verhaal, want hoe zit het dan met de andere gerechten die met z'n vieren moesten zien te delen? Ook is ons verteld dat we een luxe verrassingsmenu hebben gekregen. Dat werd ons echter niet verteld aan het begin van de avond. Misschien zaten we helemaal niet te wachten op een luxe menu, maar op een verrassingsmenu voor een eerlijke prijs?! Er werd nog verdedigd dat we met het verrassingsmenu van 20 euro een derde minder eten gehad zouden krijgen. Hoe kunnen we dat nagaan? We hebben maar betaald met het nare gevoel dat we opgelicht zijn. Het eten is wel lekker, dus als je er toch heen gaat, hou je aan à la carte. Laat je niet verrassen, want de rekening is de grootste verrassing. Wij komen hier niet meer!
chef's choice voor 6, geweldig! we kregen 6 verschillende hoofdgerechten met frites, barramundi, kangoeroe, lam, pompoencurry, gamba's met noodles en kip parma! ook kwam de kok nog even vragen of we tevreden waren en we werden zelfs bediend door een australisch meisje! heerlijk gegeten deze zondag en we komen zeker terug.
Eten is goed hoor superkleine porties tapas voor enorme prijzen. De smaak is goed maar niks heel bijzonders. Denk al snel aan €50 euro pp excl. drankjes en dan heb je 3 kleine hapjes op. Je gaat weg met een lege portemonnee en lege maag. Don't do it. Ook zijn stoelen niet echt comfortabel. We hebben ons diner zelfs voortijdig afgebroken... afrader!!!
Tweede keer dat we er hebben gegeten na een prima eerste ervaring. Koude voorgerecht tonijn was warm - bijzonder - en net iets te doorbakken. Weet dat lamsvlees wel ns wat vet heeft, maar dit was wel heel veel. Sashimi en gamba's waren goed. Maar bij mij gaat er helaas een sterretje af......
Gisteravond naar de Rode Vosch, chef's choice voor 2 besteld met biertje erbij. begonnen met nachos guacomole kaas mét pimient, tonijn sesam enz, flatbread courgette enz, lamb rumb, frites, dessert platter als laatste. Ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik zo'n lekkere tonijn gegeten heb. De totale chef's choice is sowieso een aanrader/verrassing en heerlijk. Wat ook belangrijk is is dat het eten heet wordt opgediend.Perfect gegeten dus en dan hebben we het nog niet over de ruime hoeveelheid. François
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Rode Vosch.

Utrecht australisch

openingstijden, locatie, vervoer. Voorstraat 14 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Rode Vosch adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Rode Vosch. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Rode Vosch delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid