facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods
"Grootse evenementenlocaties met karakter zijn zeldzaam. Maar De Rijtuigenloods is zo’n pareltje dat er uit springt. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel. Je kunt er terecht met groepen tot 2.000 personen, maar ook kleinere gezelschappen voelen zich thuis. De Rijtuigenloods is daarmee een perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest."
Adres: Piet Mondriaanplein 61 , Amersfoort 3812 BH, NL
Telefoonnummer: 088 000 1570
Stad: Amersfoort
Route: Piet Mondriaanplein 61
Postcode: 3812 BH



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond Rijtuigenloods Amersfoort, Adres Rijtuigenloods Amersfoort, De Rijtuigenloods parkeren, Wagenwerkplaats Amersfoort, Prodentfabriek Amersfoort, Het Oude Magazijn Amersfoort, Evenemententerrein Amersfoort, Feestlocatie Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eenhoorn Eenhoorn 782 meter Een congrescentrum. Keurig geregeld. De trap naar beneden voor restaurant is wel last...
Leerhotel Het Klooster Leerhotel Het Klooster 2 km Een leuke avond in een mooie omgeving. De leerlingen hadden deze avond wat moeite om...
De Hebberd De Hebberd 5 km Heerlijk gegeten! En lekker buiten op het terras gezeten. Vriendelijk personeel en sn...
Recensies
Erg mooie locatie voor een feest!! De rijtuigen waren toegankelijk en er was voor ons karaoke en silent disco. De loods was echt prachtig verlicht en het was heel tof te dansen bij de coverband met je voeten in de rails!!! En het eten was erg lekker!
Ontzettend gave locatie voor het houden van diverse evenementen! Inspirerende omgeven if; intiem en toch groot genoeg. Zeker een aanrader voor evenementen met meerdere sprekers!
Persoonlijke smaak maar ik vind dit soort locaties geweldig. Meer objectief: goede ruimtes en faciliteiten. Catering prima, genoeg parkeerruimte en ook dicht bij het station. Voor de liefhebber: tijdens pauzes treinen kijken.
Perfecte plaats voor bedrijfsevenementen. Vriendelijk en behulpzaam team met prima culinaire opties.
Zeker een leuke en onderscheidende locatie voor evenementen en partijen. Prima bereikbaar met de trein. Wel twee aandachtspunten: - Temperatuurbeheersing is wel een dingetje. Ene ruimte is behoorlijk fris, terwijl een aansluitende ruimte juist weer flink warm is. - Sanitaire ruimtes zijn absoluut ontoereikend gezien omvang van de lokatie.
Waanzinnig gave evenementen locatie. Stoere, industriële uitstraling, gigantisch ruim
Mooie locatie. Verbeterpunten: scherm is niet volledig te zien vanuit de zaal en workshops te rumoerig en te dicht bij elkaar waardoor soms moeilijk verstaanbaar.
Mooie locatie! Parkeerterrein is wel aan een onderhoudsbeurt toe.
Prima evenementen locatie. Makkelijk parkeren. SolarEdge evenement.
Prima plek voor een congres in een bijzondere omgeving met een diversiteit aan ruimtes. Goed verzorgde lunch, borrel en 'walking dinner'. En niet te vergeten: gratis parkeren op eigen terrein! Goed bereikbaar en op slechts een steenworp afstand van het station.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid