facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rieterhoeve

De Rieterhoeve

Info

Wij zijn in 2005 begonnen met de verkoop van vlas, Greencat kattengrind en Sirocco geurneutraliseerder. Nu leveren we diervoeding van heel veel merken. We werken alleen op afspraak via een mail of 077-4652611

Geschiedenis

Zoek je een bepaald soort voer, neem dan gerust contact op zodat we kunnen kijken of we het kunnen leveren en wat de kosten zijn.
Maakt niet uit voor wat voor soort dier; hond, kat, konijn, wallaby, Alpaca, paard, ezel, cavia, hangbuikzwijntje, eekhoorn ... Informeer gerust.

Let op we werken alleen op afspraak via mail, PB Facebook of 077-4652611

Adres: Tongerlo 14, 5993 NS Maasbree
Telefoonnummer: 077-4652611
Stad: Maasbree
Route: Tongerlo 14
Postcode: 5993 NS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voer voor hond en kat, dealer Meadowfield Voer voor hond en kat, dealer Meadowfield 3 km Een Natuurlijk honden- en kattenvoer van Top Kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Recensies
Het juiste adres voor diervriendelijke producten zoals voer voor o.a. paarden, honden, konijnen, varkentjes, en stalbodembedekking van vlas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid