facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Revolutie

De Revolutie
Adres: Markt 4 , Zevenaar 6901 AE, NL
Telefoonnummer: 0316 344 044
Stad: Zevenaar
Route: Markt 4
Postcode: 6901 AE



op zoek naar gerelateerd: de revolutie winterswijk winterswijk, revolutie winterswijk high tea, de revolutie zevenaar, de revolutie winterswijk vacatures, de revolutie zutphen, tapas revolutie winterswijk, de revolutie tivoli, revolutie lunch
Recensies
Lekker gegeten als hoofdgerecht ruim voldoende: salade met ossenhaaspuntjes. Ossenhaas perfect en veel. Ziet er niet uit als een salade en gerecht is ook warm. Maar ja:de ossenhaas maakte alles goed. En:kreeg er nog wortelsalade extra bij. Mooi terras prima stoelen. Binnen heel kleurrijk. Ziet er leuk uit maar vraag me af hoe stoelen zitten. Vriendin had kippedijen. Vond dat ook heel lekker. Was ook teveel. Super lekker appeltjesbijgerecht.
Wederom prima gegeten in dit restaurant. Genoeg keuze en voor ieder is er wel wat lekkers. Bediening is goed en vriendelijk.
De Revolutie. We kwamen er graag . Het eten was lekker, de mensen in de bediening waren vriendelijk. Dat was vóór Covid. Met die kennis in ons achterhoofd reserveerde we weer een tafeltje. De gerechten zijn inmiddels behoorlijk duur wat we gezien de hoge kosten inkoop, energie en gemiste inkomsten door lockdown nog wel kunnen begrijpen. De Doritos die je als amuse krijgt waren taai. Een andere tafel stuurde deze om precies diezelfde reden terug. Hadden wij ook moeten doen maar we kozen ervoor om het voor lief te nemen en hebben ze laten staan. De spareribs waren ronduit niet lekker. Er zat alleen smaak aan door kruiden, van het vlees zelf was weinig smaak over. Het leek gekookt ipv gegrild of gebakken. Het dessert, Crema Catalana was geen stevige 'pudding' en was vlak van smaak. De ontvangst liet ook te wensen over. Bij binnenkomst hebben we niet rustig de gelegenheid gehad om de drankenkaart in te zien. We hebben hebben de serveerster gevraagd ons iets meer tijd te geven. Ze leek ons wat geïrriteerd en was redelijk bot toen we onze keuze lieten vallen op iets wat wel op de kaart staat maar blijkbaar niet meer geleverd wordt. Voor ons geen tafeltje meer bij Revolutie.
Leuk restaurant, heel sfeervol. Sommige plekken zijn minder geschikt om privé gesprekken te houden. Leuk en speels ingericht. Personeel was erg gebrand om de drankjes te verversen maar waren zeer behulpzaam. Al met al een leuke plek.Eten: 5/5
Vanmiddag even willen borrelen, kwamen daar aan dame bij binnenkomst was heel vriendelijk en gaf aan door te mogen lopen....... tot dat de manager kwam...... man man man een brok onvriendelijkheid! Ze gaf aan te druk te zijn, wij waren totaal niet welkom!! Dachten even gezellig wat te drinken en mss nog een kleine snack! Not done!! Aangegeven dat we dit niet als prettig hebben ervaren..... het interresseerde haar weinig! Kon bij gods gratie een sorry vanaf..... naar onze mening totaal niet gemeend. Zijn naar een andere kroeg gegaan waar wij echter wel heel erg welkom waren!!!! Deze kroeg wist te vertellen dat hun vaker deze klacht te horen kregen over de Revolutie in Zevenaar. Zoek een ander beroep als je niet tegen teveel mensen kan..... dit is wat ze zelf aan gaf, ze was te druk, wetende dat er slechts 1/4 bezet was dit is verre weg van klantvriendelijkheid! Kun je voorstellen als de hele tent vol zit??!!! 2 de keer dat ik deze ervaring daar mee heb gemaakt! Voor ons NOOIT meer daar. Helaas voor het andere wel vriendelijke personeel......mss een idee om het management is een keer om te gooien, scheelt een hoop klanten.
Bij binnenkomst aangenaam begroet en onze twee hondjes waren ook meer dan welkom. Enorm lekker eten, heerlijke smaken en leuk gebracht. Ook het aperitief hapje werd enorm geapprecieerd. Personeel ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom een geweldige ervaring. BEDANKT!
Heerlijk tapas gegeten. Vooral de 3 was erg lekker. De 9 zijn supermals en lekker sticky. De 18 was inderdaad mini. De 5 was prima, echter door het ietswat drukke bordje lastig te vinden. Kortom zééér tevreden. Het personeel is vriendelijk. Vooral dat kleine deerntje uit de keuken.
Lekker gegeten en getafeld met een groep van 6. Eten was lekker, porties waren best groot. Kan me verder niet echt vinden over de negatieve reviews over het personeel. Wij werden snel en goed geholpen, personeel was zeer vriendelijk
Zoveel potentie maar telkens weer de teleurstelling.. het eten is lekker maar het personeel is echt een drama. Geen begeleiding? Niet goed ingewerkt? Geen idee wat de reden is maar al zeker een paar jaar niet op orde. Erg jammer.
Destijds voor de COVID prima gegeten. Tapasgerechtjes waren destijds vers gemaakt, door een echte kok. Vandaag na lange tijd weer eens gegeten, ook weer tapasgerechtjes. Helaas was deze ervaring erg slecht. De gerechtjes waren in vergelijking van voor de COVID erg matig. Alsof er geen echte kok aan het werk is geweest. Ervaring dus heel slecht, geen aanrader, prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid