facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Reisbeleving

De Reisbeleving

Info

DE REISBELEVING is een reisbureau met veel ervaring in het organiseren van reizen voor groepen. Dit kan een stedentrip, skitrip of een incentive zijn.

Geschiedenis

Iedere reis weer wordt volledig afgestemd op de specifieke wensen van u als klant. Persoonlijk contact staat hierin voorop. Uw ideeën over invulling en budget worden, na een zorgvuldige inventarisatie, gekoppeld aan onze uitgebreide kennis van bestemmingen wereldwijd. Wij gaan vervolgens het ‘goede gesprek’ aan met onze leveranciers met wie wij vaak al jarenlang succesvol samenwerken. En uiteindelijk rolt daar voor u een maatwerk offerte tegen een zeer aantrekkelijke, scherpe prijs uit.
Kortom, uw onbezorgde plezier, uw succesvolle REISBELEVING is onze belangrijkste drijfveer!
www.dereisbeleving.nl

Adres: INDUSTRIEWEG 30 - 10, 3606 AS Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0)346563220
Stad: Maarsen
Route: INDUSTRIEWEG 30 - 10
Postcode: 3606 AS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
De Reisbeleving heeft altijd hele leuk tripjes voor ons personeelsvereniging weten te organiseren. Behalve creativiteit in bestemmingen en je de mogelijkheid te geven om zelf aan te geven wat je wel en niet geregeld wil hebben, hielden ze ook altijd rekening met het budget, maar zat je vervolgens toch in bijzonder leuke hotels én op een goeie locatie. Tevens zijn de dames altijd enorm klantvriendelijk en maken ze al een klein feestje van de voorpret!
Astrid en haar team zorgen er voor dat je bij het organiseren en tijdens de reis volledig gefaciliteerd wordt. Creatieve ideeën, grote betrokkenheid en een groot gastvrijheidsgevoel. Een aanrader!
Zelf heb ik Astrid en haar team leren kennen bij een wintersport trip. Alles was tot in de puntjes geregeld dus ik kan de Reisbeleving absoluut aanraden!
Tijdens verschillende reizen met het werk werd dit geheel verzorgd door de Reisbeleving. Hele fijne ervaring, goed programma, veel kennis van het land/stad waar we waren en mooie accommodaties. Echt een aanrader!
Super goed geregeld en gezellig weekend gehad in Valencia. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid