facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rank Kampen

De Rank Kampen

Info

De mooiste boek, muziek en kadowinkel van Kampen

Onze taak

Wij willen als stichting De Rank mensen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.
Dat doen we met de winkel door mensen in contact te brengen met materiaal waar de Goede Boodschap in naar voren komt. Verder gebruiken we de opbrengsten van de winkel om allerlei goede doelen te steunen. We proberen verder in en door middel van de winkel een atmosfeer te scheppen waarin de bezoeker zich op zijn of haar gemak voelt. Wanneer er behoefte is aan persoonlijk contact proberen we daar gehoor aan te geven.
Dit alles proberen we uit te voeren met vrijwillig(st)ers. De stichting De Rank is een organisatie die ruimte biedt voor vrijwilligerswerk en voor maatschappelijk stages. We geven daarbij de mensen de gelegenheid om te groeien en om hun door God gegeven talenten optimaal te benutten.

Adres: Oudestraat 17, 8261 CC Kampen
Telefoonnummer: 0383322981
ln.nepmakknar@ofni
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 17
Postcode: 8261 CC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bos boeken kampen, pelgrim ijsselmuiden, de rank ijsselmuiden, stichting de rank
Recensies
Mooie boekwinkel, leuk aangekleed en veel keuze
Fijne winkel, veel keuze! Prettige sfeer.
Leuke winkel in een prachtig pand in de binnenstad van Kampen! Veel uiteenlopende boeken en diverse soorten kadootjes en sieraden, groot assortiment kaarten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk muziekje op de achtergrond.
Wat een mooie monumentale christelijke boekwinkel op een A1-locatie in Kampen. Een pracht assortiment aan boeken en cadeauartikelen. Er is tijd voor een goed gesprek en een kopje koffie, verzorgd door een enthousiast winkelteam
Een mooie christelijke boekwinkel om lekker rustig rond te kijken. Een groot assortiment aan boeken en kaarten maar ook hele mooie cadeauartikelen. De medewerkers zijn altijd bereid om te helpen.
Wat een super leuke, gezellige winkel! Een afwisselend assortiment en ook hele leuk cadeau artikelen. Behulpzame medewerkers.
De Rank is een mooie en nette christelijke boekwinkel met een uitgebreid assortiment. Er zijn boeken verkrijgbaar in allerlei genres. Daarnaast zijn er vele snuisterijen en cadeauartikelen. Het personeel, waaronder vrijwilligers, is behulpzaam en vriendelijk. De aangeboden artikelen zijn van goede kwaliteit, zowel met als zonder boodschap, voor jong en oud, dus voor elk wat wils.
Prachtige zaak. Zeer veel keus en het één is nog mooier als het andere. En er werd met me meegedacht- en gekeken naar een mooi kado. Ook dat werd met aandacht ingepakt.
Wat een heerlijke winkel om in rond te struinen! Veel goede boeken, maar ook prachtige cadeaus. En heel vriendelijk personeel, aanrader!
Mooi restaurant sfeer binnen is heel rustig vriendelijk personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid