facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Raat Security Products

De Raat Security Products

Info

De Raat Security Products is Europa’s grootste distributeur op gebied van brand- en inbraakwerende
producten en gerelateerde veiligheidsproducten.

Geschiedenis

De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland (Zoetermeer), België (Herentals) en Groot Britannië (Ellesmere).

De Raat is door middel van een netwerk van loyale dealers breed vertegenwoordigd in de markt. Onze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Onze kennis en ervaring, in combinatie met de kennis en ervaring van ons geselecteerd netwerk van dealers, resulteert in een perfect uitgedacht eindproduct.

Dankzij de inzet van eigen vervoer en een grote voorraad kan De Raat op zeer flexibele wijze omgaan met aflevering en installatie van haar producten. Het voorraadniveau wordt doorlopend gecontroleerd aan de hand van signalen uit de markt. Hierdoor biedt De Raat voor vrijwel iedere vraag een oplossing.

Als een standaard product toch niet voldoet aan de wensen en/of eisen van de gebruiker dan is De Raat in staat vrijwel iedere vorm van maatwerk te leveren. Onze deskundige specialisten denken graag met u mee om tot een optimale oplossing te komen.

Mocht zich toch nog met een product een probleem voordoen dan zorgt de eigen technische dienst van De Raat voor een passende oplossing van het probleem. Want uw probleem is onze zorg!



"De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.Op tal van fronten onderscheidt De Raat zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland Zoetermeer, België Herentals en Groot Brittannië Corby.Onze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Onze kennis en ervaring, in combinatie met de kennis en ervaring van ons geselecteerd netwerk van dealers, resulteert in een perfect uitgedacht eindproduct."
Adres: Edelgasstraat 5, 2718 SX Zoetermeer
Telefoonnummer: +310793615236
Stad: Zoetermeer
Route: Edelgasstraat 5
Postcode: 2718 SX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: De Raat Protector, De Raat kluizen, De Raat kluizen Zoetermeer, De Raat ET1, De Raat Brandkasten, De Raat ET2, De Raat Compact Safe, De Raat kluizen België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GroothandelBBL GroothandelBBL 164 meter Nooit meer naartoe , onvriendelijk personeel, niet erg klantvriendelijk. Jammer dit.
Rubbermagazijn Rubbermagazijn 706 meter Wat een gaaf bedrijf het pand is mooi de werkplek is mooi de service is geweldig en d...
Rexel Nederland Rexel Nederland 1 km Zakelijk account proberen aan te maken, krijg binnen een minuut email dat dit online ...
JK Beautyshop JK Beautyshop 1 km Ik kwam er achter dat ik per ongeluk het verkeerde product had besteld. Gelijk contac...
Bouter BV Bouter BV 3 km Vragen bij senior vacature een schoolverlater-salaris. Schande.
Van Dorp Hout B.V. Van Dorp Hout B.V. 5 km Klantvriendelijk en behulpzaam. Staan direct voor je klaar en denken met je mee.
DENDRES olive oil products DENDRES olive oil products 42 km Natural oliveoil products from Greece
Recensies
Prima kluis, maar de bijgevoegde keilbouten zijn te veel kort. Lengte keilbout 7cm, dikte kluisachterwand 3,5 cm. Hoe kan je dar nou een kluis goed mee vastmaken?? Tevens geen bouten voor bodem meegeleverd.
Geweldige service! We hebben een kluis staan in een heel ver verleden aangeschaft, de code werkte niet meer en de sleutel was spoorloos. Contact opgenomen met de Raat en er werd een nieuwe sleutel toegestuurd! Snel gehandeld en duidelijk gecommuniceerd!
Defect brandkastje is meteen hersteld en keurig geprogrammeerd tegen een schappelijke prijs.
Professioneel bedrijf met goede sercice
De brandkasten zijn sowieso van zeer goede kwaliteit, maar de service is werkelijk buitengewoon. Grote klasse.
Vriendelijk en duidelijke uitleg. Hele mooie shows room. Ze nemen echt de tijd voor je.
Prima bedrijf. Goede service!
Degelijke kwaliteit, zeer professionele service en absolute klantvriendelijkheid!
Super gast vrij en klantvriendelijk!
Ik koop al mijn brandkasten hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid