facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz

Info

EEN DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN

Geschiedenis

Een dagje naar 'de pyramide' is een feest voor het hele gezin.
De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling.
Hoogtepunt is ongetwijfeld de 'Pyramide van Austerlitz', gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Geopend van 10:00 tot 17:00 (weekenden en vakantiedagen tot 18:00)-- Vanaf 2 april t/m 30 juni, di t/m zo. -- 1 juli t/m 31 augustus 7 dgn per week , 2 september t/m 26 okt, di t/m zo.

Tevens kunt u lekker uitrusten op ons zeer ruime terras waar u kunt genieten van koele dranken ijs, snacks en diverse maaltijden.
Het horecagedeelte bevat een snackbar, een restaurant en een paviljoen.

Over de kinderen hoeft u zich de rest van de dag geen zorgen te maken. De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto's, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier.

Tevens verzorgen wij familie- en bedrijfsfeesten, koffietafels en schoolreisjes.

Er is bovendien ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook voor bussen en touringcars.

Kortom, voor een ouderwetse gezellig dagje uit, bent u bij de Pyramide van Austerlitz aan het juiste adres.



"De Pyramide van Austerlitz is een monument dat bestaat uit een met gras beklede piramidevormige zandheuvel met een stenen obelisk. De totale hoogte, inclusief obelisk, is 33 meter. Bezoekers kunnen het platform bij de obelisk bereiken langs een trap van 81 treden. De piramide is in 1804 gebouwd door napoleontische soldaten op een van de hoogste punten van de Utrechtse Heuvelrug.toegang volwassenen €3,50 kinderen tot 12 €1,50"
Adres: Zeisterweg 98, 3931 MG Woudenberg
Telefoonnummer: 0343491421
ln.ztilretsuanavedimaryp@ofni
Stad: Woudenberg
Route: Zeisterweg 98
Postcode: 3931 MG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pyramide van austerlitz speeltuin, pyramide van austerlitz wandelingen, pyramide van austerlitz beklimmen, austerlitz kamp, pyramide van austerlitz openingstijden, austerlitz restaurant, pyramide van austerlitz wiki, pyramide van austerlitz honden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuis aan het Henschotermeer Vakantiehuis aan het Henschotermeer 3 km Vier jouw vakantie in het particuliere chalet, gelegen op vakantiepark "De Heigraaf" ...
Theeschenkerij Eldorado Theeschenkerij Eldorado 4 km Een leuke en gezellige locatie om een high tea te doen samen! Het was allemaal uitste...
Theeschenkerij Eldorado Theeschenkerij Eldorado 4 km Leuke plek voor een high tea, tafel was mooi gedekt en vriendelijke bediening. Lekker...
Sportcafé de Camp Sportcafé de Camp 5 km Leuke zaal voor onze ledenvergadering
Camp Sporthal/Cultureel Centrum de Camp Sporthal/Cultureel Centrum de 5 km Leuke gym juffen die Daley erg stimuleren om te bewegen!!
Cafetaria & Lunchroom Wombarg's Poortje Cafetaria & Lunchroom Wombarg's Poortje 5 km Heerlijke snackbar! Knapperige frietjes, grote en kleine porties en heel veel keuze a...
Restaurant de Sous-Chef Restaurant de Sous-Chef 5 km Ik heb hier heerlijk gegeten ! Niet al te duur en een gezellige huiselijke sfeer. Bed...
Eet smakelijk Eet smakelijk 6 km Leuke plek voor een high tea, tafel was mooi gedekt en vriendelijke bediening. Lekker...
Shell Shell 9 km Groot tankstation, meer dan voldoende ruimte plus broodjes, drankjes en diverse aanve...
La Place La Place 9 km Jammer dat ondanks ze gesloten zijn, het blijkbaar wel nodig is om alle lampen te lat...
Recensies
Niet heel spectaculair, maar toch leuk om een keer gezien te hebben en de geschiedenis te lezen. Toegang is 3,50 maar dan heb je ook een mooie trap op te lopen, een prachtig uitzicht en veel vliegen
Mooi gelegen op het landgoed van de adellijke familie Den Treek. Check even de openingstijden als je naar binnen wilt, want in de winter is het bijna altijd gesloten. Best vreemd dat we dit monument ter ere aan onze bezetter Napoleon Bonaparte nog altijd onderhouden.
Mooie plaats midden in het bos. Alleen de toegangsprijs van €3,50 p.p. is naar mijn mening wat hoog. De bomen zijn ook vrij hoog dus je hebt niet een heel goed uitzicht.
Indrukwekkend bouwwerk dat stamt uit 1804. Om naar binnen te kunnen moet je €3,50 pp betalen wat ik eigenlijk niet helemaal begrijp. Voor kinderen van 4 tot 12 is het €1,50. De hoogte van de pyramide is 23 meter wat je boven de boomtoppen uit laat steken maar je nog geen enorm indrukwekkend uitzicht geeft. Kortom, leuk om te bezoeken als je in de omgeving bent maar als je langer dan 10 minuten moet reizen niet de moeite waard.
Leuk om te bezoeken en van het mooie uitzicht te genieten. Wel een beetje jammer dat je als je boven bent je extra moet betalen voor de verrekijker. Entree is 3,50 pp. Is voor het beklimmen van de trap, de obelisk kun je niet in.
Mooi uniek monument. Een stukje geschiedenis van Nederland uit de tijd dat Napoleon hier heerste rond 1804. Is een flinke klim, entree is 3, 50 om er op te komen, maar dan heb je een mooi uitzicht op de Utrechtse heuvelrug.
Het is leuk om even de piramide te beklimmen, maar €3,50 per persoon is het echt niet waard. Er is weinig uitzicht en je bent zo klaar.
Ik wilde hier al heel lang een keer heen. En nu is het ervan gekomen. Met de auto goed te bereiken en door het bos wandel je er zo heen. Mooi uitzicht naar Hilversum en Utrecht.
Mooi om eens gezien te hebben. Bij de ingang aan de kant van het restaurant bij de veelste drukke kermis. Is een bezoekerscentrum met een film van 8 min. Dit is een aanrader om eerst te bekijken alvorens de piramide te beklimmen. Entree 3,50 vanaf 13 jaar en ouder. Zijn 81 treden. 4 tm 12 is 1,50 plus een beklimmings diploma. Neem je verre kijker mee je kijkt ver over de bomen.
Leuk om een keer te zien intree prijs iets wat aan de hoge kant 1,50 kinderen 3,50 volwassen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid