facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De PVC Vloeren Specialist

De PVC Vloeren Specialist

Info

DE PVC VLOEREN SPECIALIST

Geschiedenis

Want wij gebruiken deze tool graag bij het benaderen van nieuwe klanten en het dienen van advies.
Onze doelstelling is om aan de hand van u als klant onze naam nog verder uit te bouwen.



"“Wij adviseren/verkopen hier niet alleen een PVC vloer”. Wij proberen een sfeer aan te bieden waar u zich thuis voelt. Vanzelfsprekend zijn jullie van harte welkom in onze compleet gerenoveerde showroom! Groet, Tino Stevens"
Adres: Grootschoterweg 101, 6023 AP Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 495 491399
Stad: Budel-Schoot
Route: Grootschoterweg 101
Postcode: 6023 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Korsten Budel-Schoot Bakkerij Korsten Budel-Schoot 10 meter Ik ga altijd naar het filiaaltje in Budel-Schoot. Lekker, veel keuze en altijd vriend...
Stomerij de Kim Stomerij de Kim 199 meter Zeer goed prijs kwaliteit verhouding! Goed advies, nette aflevering en zeer vriendeli...
DesignCadeau DesignCadeau 438 meter De allerleukste cadeau's op maat gemaakt vind u bij ons!
Recensies
Zeer tevreden over advies van Tino en leggen van PVC vloer door Rob, mijn complimenten. Is nu het tweede huis verhuizing waar we via Tino en Rob een vloer leggen, wederom zeer tevreden. Ben kritische en niet altijd de meest makkelijke klant, maximale beoordeling wil dan ook wat zeggen. Geef deze review omdat ik andere potentiele klanten dezelfde prijs-kwaliteit verhouding toewens!!!!
Een jaar geleden PVC vloeren laten leggen door de PVC vloerenspecialist. Van begin tot het einde alle afspraken nagekomen. Deskundig advies en heldere afspraken. De monteurs waren vriendelijk, dachten mee en ruimde alle rotzooi op aan het einde van de dag. Prijs / kwaliteit is meer dan prima! Ik kan de PVC Vloeren Specialist bij iedereen aanbevelen.
Super bedrijf. Deskundige Timo. Weet wat je wilt.Super pvc vloer gelegd door Stef en comp.
Goed advies, goede vloer, en erg scherpe prijzen ik heb vergeleken met webwinkels en PVC vloeren specialist was zelfs het goedkoopste.
Uitermate tevreden met onze PVC vloeren. Vakkundig gelegd volgens afspraak door Rob en Martijn. Bedankt Tino voor het goede advies!
De goedkoopste voor de vloerenlijm die ik vond. Erg behulpzaam aan de telefoon. Ze proberen op eigen initiatief voor de snelste levering te gaan. Bij een zending waarbij 1 emmer kapot was heb ik zonder problemen met twee dagen een nieuwe ontvangen.
Wij hebben een heel goede ervaring met Tino en de man die de vloer gelegd heeft. Wij genieten iedere dag van onze vloer! En al heel veel positieve reacties gekregen. Een echte aanrader dit bedrijf!
Grootste miskoop ooit. Pvc vloer van Allure Locking gekocht in 2012. Ben al jaren ontevreden. De vloer staat nu helemaal vol met naden op de korte kant gelegd over een tegelvloer en de hoekjes breken af. De vloer zou overal probleemloos overheen kunnen worden gelegd en de vloer zou niet werken volgens Tino, de specialist... De vloer werkt enorm. Als in de zomer de zon op de vloer schijnt, komt hij op een hete dag zelfs bol te staan bij de achterdeur! Echt een ramp!
Je wordt er zeer goed geholpen en geadviseerd.
Prima advies, product en scherpe prijs. Goei volluk:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid