facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Putter PT - Personal Training Zeeland

De Putter PT - Personal Training Zeeland
"Personal Training bij de mooiste gym van Zeeland? Je bent van harte welkom bij de Putter PT - Personal Training Zeeland. Of het nu gaat om fit worden, afvallen, conditie opbouwen of functioneel trainen. Samen met onze personal trainers bereik jij je persoonlijke doelen!Bij de Putter PT - Personal Training Zeeland kun je terecht voor:Personal TrainingSmall Group TrainingOutdoor Bootcamp TrainingSport WorkshopsBen jij klaar voor de start? Neem dan contact op met de Putter PT - Personal Training Zeeland!"
Adres: Marshallstraat 1, Goes
Telefoonnummer: 0651058568
Stad: Goes
Route: Marshallstraat 1


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeeland Running Zeeland Running 387 meter Aangemeld voor een loopclinic van Jos. Echter leek het wel op een wandelclinic. Zeer ...
Fysiotherapie De Clavers Fysiotherapie De Clavers 1 km Ben zeer deskundig behandeld door Cees van Iwaarden van de Clavers, vanwege hardnekki...
EasyFit Premium Goes EasyFit Premium Goes 3 km Goeie koffie daar
Recensies
Al een aantal jaar train ik bij De Putter PT. Eerst bootcamp en nu ook Circuit Training. Allebei echte aanraders! Leuke, gevarieerde lessen, met top instructeurs!! Heel professioneel en kundige begeleiding!
De Putter PT is een ideale plek om fit te blijven in de drukte van een werkweek. Op vaste avonden een stok achter de deur om tijdens een Small PT aan de conditie te werken. De vier instructeurs geven allemaal goede persoonlijke begeleiding en passen het niveau van de oefeningen aan jouw eigen niveau aan. Een aanrader voor elk soort sporter. Beginner en gevorderd.
Vier maanden geleden ben ik begonnen met personal training, onder begeleiding van Mariska. Gezellige en afwisselende trainingen en ook veel goede voedingstips. Ik dacht dat mijn lichaam niet veel kon qua training, maar al snel verbaasde ik mezelf. Vrij snel daarna ben ik ook begonnen met de small group training circuittraining bij Rico en ook dat bevalt goed. Inmiddels ga ik twee keer per week met plezier sporten en ben ik 7 kilo afgevallen. Het fijnst bij De Putter PT is de persoonlijke aandacht. Je traint altijd met een klein groepje en er is tijd voor goede uitleg. Een aanrader voor iedereen dus!
Het afgelopen jaar heb ik bij Rico PT getraint. Het begon voor mij nooit echt een sportief typje geweest als een "noodzakelijk kwaad", omdat ik een paar kilo kwijt wilde en toch wel iets sportiever en fitter wilde worden. In de loop van de tijd ben ik het sporten -bijna- leuk gaan vinden en sport ik 2 of 3 x in de week met dank aan Rico.
De manier waarop je begeleidt wordt Is idd persoonlijk. Er wordt een programma gemaakt waar door je de gestelde doelen ook daadwerkelijk kan halen. Daarnaast zorgen ze er voor dat je , je op je gemak voelt en zijn altijd belangstellend. Kortom een hele fijne plaats om te trainen Els
Ben van de fysio hier naartoe verwezen om hier te gaan sporten en te gaan werken aan een stevigere rug. Ondertussen heb ik samen met de begeleiding van Glenn al veel meer bereikt dan dat! Niet alleen me rug is flink sterker geworden, maar eigenlijk heel me lichaam. Leuke en gezellig sportschool!
BOOTCAMP Drie maanden geleden nam ik contact op met Rico omdat ik stage wilde lopen bij iemand die bootcamplessen gaf. Het idee werd enthousiast ontvangen en ik deed een paar proeflessen mee. Het doel van mijn stage was om ervaring op te doen met fitness en ook met het lesgeven daarin. Langzaamaan ging ik steeds meer in de lessen doen. Ik begon met vragen stellen, heel veel vragen. Daarna heb ik een keer een warming-up gegeven. Daarop heb ik toen feedback gehad. Steeds vaker gaf ik een deel van de les. Ik heb zelfs een keer een hele les gegeven en ook daarop heb ik feedback gekregen van zowel Rico als van de deelnemers van de bootcamp. Volgens Rico kon hij geen stagebegeleiding bieden naast de lessen bootcamp. Maar altijd als ik door de weeks een vraag had, of iets anders wilde weten, stand Rico klaar om antwoord te geven. De feedback die ik gekregen heb is heel nuttig geweest en ik heb dankzij Rico en de rest van de deelnemers van de bootcamp een heleboel ervaring opgedaan die ik nooit meer kwijtraak. Verder zijn er natuurlijk nog de lessen zelf. Elke week is de les anders. Ik sta ervan versteld hoe creatief en inventief de lessen bedacht worden. De bootcamp is dan ook nooit saai. Wel zijn de lessen vaak pittig zwaar, sommige vinden dit leuk, anderen wat minder maar de motiverende woorden van Rico en de andere trainers slepen iedereen erdoor heen. En als iemand over zijn of haar dreigt te gaan wordt er harder geschreeuwd dat je je rust moet pakken, dan dat je door moet gaan. Nieuwe deelnemers worden enthousiast verwelkomd en begroet. Ik kan niet voor anderen schrijven maar ik heb me in de groep altijd veilig en welkom gevoeld en ik denk dat dat voor iedereen geldt. Dit komt vooral door de manier waarop de trainers lesgeven. Ze weten precies wanneer iemand een motiverend woord nodig heeft en wanneer iemand zelf de motivatie moet vinden om door te gaan. Dit is erg knap. Kortom: leuke, afwisselende lessen die gegeven worden door bekwame en enthousiaste trainers die niet aarzelen om het beste uit iedereen naar boven te halen. Rico, en iedereen, Bedankt! Door: Lieke Sikkens
De knop is om! Vorig jaar november ben ik gestart bij de putter pt! Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte voelde ik me meer dan welkom! Hier wil ik mijn doelen gaan behalen! We zijn op de goede weg dankzij de juiste begeleiding en adviezen van team de putter! Een echte aanrader!
Voel je welkom bij het team van De Putter PT! Het trainingsaanbod is super divers: van bootcamps tot boksen, of personal training. Sinds kort ook fijn trainen in de nieuwste PT- ruimte van Goes e.o! Twijfel niet meer en neem contact op met Rico!
Hele fijne en mooie plek waar je de juiste begeleiding krijgt tijdens de personal trainingen. Ook wordt er geluisterd naar de doelen die jij wilt behalen, en krijg je goed voedingsadvies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid