facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pul Uden

De Pul Uden

Info

Filmhuis De Pul in Uden draait wekelijks art house films; films die je niet snel in commerciële bioscopen zal tegen komen.

Geschiedenis

Het Filmhuis van De Pul staat bekend vanwege de ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid en de aandacht voor de niet-alledaagse films voor mensen die zich graag laten verrassen en inspireren. Filmhuis de Pul kent de Filmpas, zodat u nog voordeliger naar de film kunt! Een vast team van vrijwillige medewerkers staat voor u klaar en we hebben altijd een lekker hapje of nootje na afloop van de film.

Openingstijden:
iedere donderdag avond
Open: 19:00 uur
Reserveringen ophalen voor 19:30 uur
Aanvang film: 20:00 uur

1 x in de maand op vrijdag ochtend
Open: 9:00 uur
Reserveringen ophalen voor 9:30 uur
Aanvang film: 10:00 uur

Toegangsprijs € 7,50
10-strippenkaart € 67,50

Reserveren:
Reserveren kan via de website www.filmpul.com, tot twee uur voor de aanvang van de film. Reserveren is geheel gratis. Kaarten dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang worden opgehaald, anders gaan de kaarten terug in de reguliere verkoop. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

De programmering, maar ook de entourage van het filmhuis worden verzorgd door vrijwilligers. Zij worden begeleid door coördinator filmhuis Ton van Lent.
De Pul is onderdeel van Stichting Compass Uden; de organisatie voor cultuurbeleving en jongerenwerk in Uden, Volkel en Odiliapeel.

www.compass-uden.nl



"Poppodium De Pul is the second oldest music venue in the Netherlands. Since 1968, De Pul has been a place in Uden where music and films comes to life on stage. Big Dutch acts, such as Doe Maar, Ronnie Flex, De Dijk, Bløf, MEAU, Wende and many other Dutch ánd international acts suchs as Anthrax, Uriah Heep, Riverside, Dog Eat Dog, Keith Caputo and many many more musicians performed in De Pul."
Adres: Kapelstraat 13, 5401 EC Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0413265091
moc.lupevil@ofni
Stad: Uden
Route: Kapelstraat 13
Postcode: 5401 EC



op zoek naar gerelateerd: de pul uden parkeren, de pul uden facebook, de pul uden capaciteit, navarone de pul uden, de pul uden geplande evenementen, eugent bushpepa de pul uden, tickets de pul uden, anthrax de pul uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pul Café De Pul Café 10 meter Mooie gemoedelijke zaal met een prima akoestiek. Zicht op het podium is goed en bij ...
Recensies
Mooie gemoedelijke zaal met een prima akoestiek. Zicht op het podium is goed en bij drukte is het balkon open. We komen er graag om naar onze favoriete muzieksoort te luisteren
Heel fijne concertzaal!! Goed personeel!! En een vet optreden van "The Exploited" !!
Geweldig concert van Starmaker. Tribute to David Bowie. Fijne intieme zaal!
Concert van Starman, geweldige tribute band van Bowie. Was uitverkocht dus wel heel druk, maar ook weer gezellig!
Was voor het eerst in De Pul voor The Exploited. Ontzettend fijne club. Aardig personeel. In Brabant heb ik toch altijd het gevoel van thuiskomen. Bedankt voor een hele fijne avond!
Ik heb hier nu al flink een paar keer opgetreden. Een aantal keer voor mijn school, een aantal keer met mijn band en een enkele keer met mijn muziekschool. Het is hier altijd gezellig! Een aantal kleedkamers op z'n rock 'n roll ingericht. Meestal werken er vriendelijke, locale vrijwilligers, zelf een paar die ik persoonlijk ken. Er zijn genoeg Wc's, ook berijkbaar direct vanuit de grote zaal, en goed geluid en licht.
Weer een mooi evenement mogen bijwonen
Best Palace for live music, afgelopen jaar vierde de pul zijn 50 ste verjaardag , 2019 begon daarna als een droom, De Pul is uitgeroepen tot Beste Podium van 2018 tijdens de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren op Eurosonic Noorderslag, daarmee is het wel duidelijk welke waarde dit podium heeft in nederland, kom eens langs en geniet van een van de vele concerten die er gepland staan.
Vandaag een geweldig dynamisch optreden van wende Snijders bijgewoond. Top geluid en licht
Goed concert. Leuke zaal. Jammer dat er weer mensen waren die niet voor de muziek kwamen maar om de drinken en kletsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid