facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pronckheer

De Pronckheer

Info

Private dining, distilleerderij, proeflokaal

Geschiedenis

Wij werken zoveel mogelijk met biologische producten en andere producten van de hoogste kwaliteit.

Wij beleven er vooral veel plezier aan als wij u mogen verrassen met gerechten die wij hebben gemaakt van de verse ingrediënten van onze vaste (lokale) leveranciers.

Bij ons luncht en dineert u volgens Nieuw Nederlandse Keuken; onze frisse producten komen van het platteland en zijn seizoens- en regiogebonden. Zo bewaren wij ons Culinair Erfgoed.



"Distilleerderij , privat labels en kopstootjes, eau de vie"
Adres: Graaf van lynden van Sandenburgweg 2, 3945pb Cothen
Telefoonnummer: 31343561505
Stad: Cothen
Route: Graaf van lynden van Sandenburgweg 2
Postcode: 3945pb



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Cothen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Oude Raedthuys Het Oude Raedthuys 1 km Schone, nette, verzorgde snackbar. Groot menu en veel keuze. Personeel erg vriendelij...
De Jonge Graaf De Jonge Graaf 2 km Mooi restaurant, maar terras pal aan een drukke weg. Hadden een high tea via Social D...
Recensies
Al een hele tijd ontvingen we de altijd weer inspirerende nieuwsbrief, maar we waren er nooit toe gekomen om er te gaan eten. Tot gisteravond, wat een ontdekking en wat is het heerlijk om te genieten van zoveel enthousiasme van Inge & Arjan. Je kiest het aantal gangen en meld wat je liever niet hebt en dan gaan ze los. Arjan in de keuken en Inge met de meest heerlijke/verassende zelf distilleerde levenswaters ;- Tijdens ons diner, kregen we de verhalen op ons verzoek over het distaleren en de ingredienten waar Arjan mee kookte. Helaas gaan ze in 2018 stoppen met het resaurant zo als het nu is en gaan ze zich meer verleggen op het distilleren. U kunt begrijpen dat wij spijt hebben dat we niet veel eerder zijn geweest. Beter laat dan nooit, tot de volgende keer.
Bij Inge en Arjan van de Pronckheer voel je direct welkom. Het is ongekunsteld en puur. Het eten ook. Wat je op je bord krijgt is niet alleen overheerlijk bereid en met liefde bediend, het komt echt allemaal uit de streek. Wij hebben er altijd een wereldtijd en komen er zeer graag. Het serveren van dieren die in de omgeving worden geschoten omdat daar een vergunning voor is en die normaal gesproken in de Kliko verdwijnen, vinden wij bijzonder en te prijzen. De eigenaren van het restaurant zijn geen jagers, ze gebruiken wat de natuur en de omgeving ze te bieden heeft. Wij vinden dat erg bijzonder en uniek en hebben daar erg veel waardering voor. Natuurlijk ook omdat het fantastisch lekker wordt klaargemaakt! We hopen nog heel vaak bij jullie te mogen komen eten!
Mede als natuurliefhebber adviseer ik een ieder met ingang van heden geen gebruik meer te maken van dit restaurant en van de overige faciliteiten van deze "proeverij". "Het serveren van de spreeuw". De spreeuw verdwijnt helaas in een zeer snel tempo uit onze natuur / omgeving. Ik had van deze mensen meer level verwacht. Hoe ver kan je dalen. Of zijn de euro's zo belangrijk geworden dat alle principes verdwijnen? Om dit waanzinnig initiatief te keren roep ik u allen nogmaals op om ergens anders te gaan eten! Hedwig.
Zoals de eigenaar duidelijk aangeeft betreffen het door ongelukken omgekomen dieren, niets mis mee. Uiteraard heb je dan de zuurpruimen die er schande van spreken, vervolgens wel naar AH gaan om voor een Eurootje of 5 een kilo kip aan te schaffen. Wel eens afgevraagd hoe die dieren leven alvorens ze massaal afgeslacht worden? Nee, daar zijn ze te kortzichtig voor, liever afgeven op dit restaurant, dat kost ze nog minder!!
superdag gehad met het kanoën en de bijgeleverde lunch. Daarna een heerlijk glas bier met hap genuttigd. Top locatie we komen er zeker eens eten en van hun heerlijke wijnen proeven.
De eigenaar van deze vreetschuur stelt de Partij van de Dieren aansprakelijk voor zijn zogenaamde geleden schade, omdat deze politieke partij het bestaat te stellen dat er in het restaurant illegale praktijken plaatsvinden omdat zij zwaan serveren. Ik heb niets met de Partij van de Dieren, maar ik heb helemaal niets met eigenaren van vreetschuren waar ze zwanen serveren. “Denn du bist, was du isst.”
Workshop distilleren gevolgd: goede uitleg over het gehele proces gehad, gevolgd door een proeverij van de door de Pronckheer gestookte dranken. Tussendoor een fantastische borrelplank met heerlijke streekproducten op het terras aan het water. De proeverij afgesloten met een heerlijke serie kopstoten. Voor google translate: dit is een speciaal-bier met een bijpassende borrel ernaast. Aanrader!
Heerlijk eten, kleinschalig opgezet dus als het rustig is zoals bij ons neemt de gastvrouw alle tijd voor je. Aanrader!
Buitengewoon vriendelijke mensen met een passie voor eten. Fantastische keuken en zeer verrassend! Een echte aanrader.
Eten heerlijk. Bediening wel vriendelijk maar 3 keer vergeten. Steeds moeten vragen. Minder dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid