facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Proefzaak

De Proefzaak

Info

De Proefzaak is het proeflokaal van Brouwerij Kleiburg. We zijn een sociale onderneming verbonden aan het Kleiklooster in de Bijlmer.

Geschiedenis

De Proefzaak is de plek van de Bijlmer waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, genieten van het leven... én van Kleiburgbier.

In Zuidoost, tussen alle grote grijze kantoorgebouwen staat een groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost.

Je bent van harte welkom in de Proefzaak, ons proeflokaal naast de brouwerij, waar je kunt genieten van het bier met uitzicht op de brouwketels.

Ook serveren wij heerlijke broodjes voor de lunch of je kunt bij ons terecht voor een goed diner, bedacht en gemaakt door onze topchef Jake. Wij vinden het belangrijk om daarbij gebruik te maken van lokale, eerlijke en duurzame producten. Denk aan duurzame scholfilet, eerlijke koffie, Baambrugs big, Bijlmerdelicatessen of huisgemaakte hummus.

De inrichting van De Proefzaak is een bezoekje waard: artistiek, inspirerend en warm. De zaak en ons interieur is gemaakt van hergebruikt materiaal en oude spullen hebben bij ons een tweede leven gekregen.

Nieuwschierig geworden? Kom langs, maak kennis met De Proefzaak & Brouwerij Kleiburg en vooral: voel je thuis.



"De Proefzaak is weer geopend! Verbinding en gastvrijheid zijn kernwaarden die centraal staan voor het Kleiklooster in de Bijlmer: een leefgemeenschap in de Kleiburgflat waar de deur voor iedereen openstaat.Juist in een vrij anonieme en individualistische stad als Amsterdam is het essentieel om mensen echt te horen, te zien en te ontvangen. Om het Kleiklooster te onderhouden brouwen wij bier: een echt protestants kloosterbiertje. Je vindt de brouwerij en proeflokaal in een groene gezellige loods met pluktuin en terras, midden tussen de kantoren van Zuidoost.Wees welkom voor een goed gesprek, een biertje, duurzaam en lokaal eten en voel je thuis in de Bijlmer."
Adres: Hullenbergweg 6, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 210 1703
Stad: Amsterdam
Route: Hullenbergweg 6


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 23:45
Vrijdag: 11:30 - 23:45
Zaterdag: 11:30 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: de proefzaak parkeren, kleiburg pop up, de proefzaak menu, hullenbergweg 6, restaurant de proefzaak, kleiburg bier waar te koop, brouwerij kleiburg menu, kleiklooster
Recensies
Super leuke tent met een geweldige ambiance. Uitgebreide vierkwartsmaat met eigen bier van de tap. Het eten is redelijk en de kaart is klein. Ik vind het wel echt een minpunt dat er enkel met de telefoon besteld kan worden doormiddel van het scannen van een QR code. En dat er 45 min voor het sluiten al niks meer besteld kan worden. Vegetarische menuopties: Ondanks de kleine beperkte kaart zijn er opties voor de vegetariër Kindvriendelijkheid: Ik denk dat gezien het feit dat er bijna alleen maar alcohol geschonken wordt dit niet de juiste plek voor een kind is. Rolstoeltoegankelijkheid: Niet alles is verhard maar prima te doen.
Geweldige leuke locatie te midden van alle gebouwen. Heerlijke biertjes en zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Eten is echt ondermaats en daardoor prijzig. Prima voor een borrel en iets te drinken
Superleuke zaak ,kleine maar smakelijke kaart. De stoof was overheerlijk en broodje hotdog de moeite waard. Friet was erg vettig. Door de snijdende wind die door de ventilater heen kwam erg koud in de nek maar erg lieve dame die dekens kwam brengen,top!
Niet perse bier hier, een Aperol Spritz is lekkerder en beschaafder! via QR besteld; top! én lief buitenlands personeel!
Meerdere concerten gezien in Ziggo Dome. Geluid is hier altijd prima in orde. Dit keer met concert van Roger Waters zaten we voor het eerst op bovenste ring. Maar ook hier top geluid en goed zicht. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben Eten: 1/5
Als je geen reservering hebt, wordt je door een norse serveerster weggestuurd. Eten en atmosfeer is goed, echter, genoeg concurrenten die iets vergelijkbaars bieden.Eten: 4/5
Hele lekkere biertjes uit de eigen brouwerij. Het eten is niet super bijzonder. Gewoon Oke. En net als overal zijn de prijzen flink omhoog gegaanEten: 4/5
Leuke plek om iets te eten en drinken. Gezellige sfeer. Stoofpotje was voor mijn smaak veel te zoet. Helaas kun je geen bestellingen bij het personeel doen, terwijl ze stonden te hangen aan de bar, en moet alles via de QR code.Eten: 4/5
Eten is lekker,.biertjes smaken best. Bestellingen laten redelijk lang op zich wachten en soms vergeten. Eten duurt nog langer. Personeel geeft je een grote mond als er naar vraagt.
Leuk restaurantje / cafeetje op een onwaarschijnlijke plek. Bestellen gaat met telefoon en QR code. Wel makkelijk, en snel, maar toch minder persoonlijk. Personeel had niet veel te doen, stonden veel met elkaar te kletsen. Wij kwamen voor een kopje thee met lekkers, dan is de kaart wel beperkt. Parkeren: Parkeerruimte naast het restaurant of in de Ikea parkeergarage ernaast.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Proefzaak. Hullenbergweg 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Proefzaak adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Proefzaak. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Proefzaak delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid