facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De printsjop

De printsjop

Info

In onze Printsjop kunt u terecht voor elke kleine print- of kopieeropdracht in kleur of zwart/wit. Een greep uit onze producten: posters van A5 tot A0, flyers, toegangskaarten, uitnodigingskaarten, personeelsbladen en magazines, geboortekaartjes etc.

Geschiedenis

In onze sjop helpen wij u graag direct met uw prints of kopieën. U kunt er ook terecht voor informatie en offertes.

Bent u op zoek naar een leverancier van zwart/wit of kleuren afdrukken dan bent u nu al op het juiste adres. Echter wij hebben heel wat meer in onze mars dan alleen simpelweg kopiëren en printen. Iedereen is van harte welkom, of het nu één bouwtekening of vele full colour posters betreft. Voor folders, prijslijsten, gebruiksaanwijzingen, studieboeken etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw product helemaal af te maken kunt u als klant kiezen voor tal van afwerkopties. Het vouwen, op maat snijden, inbinden, nieten en brocheren spreekt voor zich. Verenigingspasjes maken? Plastificeren, rillen en boren? Het zijn maar enkele manieren om uw drukwerk (personeelsblad, jaaroverzicht, etc.) te voorzien van een passend gezicht. Mede daarom kunnen wij u adviseren wat voor nabewerking uw print- en drukwerk vraagt.

Uw visitekaartje, brochure of offerte is voor veel potentiële klanten de eerste kennismaking met uw bedrijf. Daarom zorgen we dat u goed met uw print- en drukwerk voor de dag kunt komen. We verzorgen alle denkbare nabewerkingen, zoals snijden, rillen, stansen, nieten, inbinden, sealen en verlijmen. Als u wilt behandelen we uw complete mailing: van opmaak en printen of drukken tot en met de verzending.

In onze studio werken veelzijdige ontwerpers die met passie een ontwerp maken voor uw handels- of promotionele drukwerk. Van complete huisstijl tot het ontwerpen van buitenreclame met uw eigen uitstraling. Wij maken samen met u een product dat aansluit bij uw wensen en eisen en past binnen de communicatiestrategie van uw bedrijf.

En voor alles geldt: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Heeft u een eigen ontwerp gemaakt en wilt u die bij ons laten drukken of printen? Dat kan altijd! U kunt de bestanden aanleveren in pdf-formaat zodat ze direct gedrukt kunnen worden. U kunt er ook voor kiezen om een van onze ontwerpers er nog even naar te laten kijken zodat u zeker weet dat het ontwerp geschikt is om gedrukt te worden.

Ook heeft Gaasbeek Media diverse artikelen die u kunt laten bedrukken met uw eigen ontwerp.

* T-shirts
* Polo's
* Klokken
* Spiegels
* Mousepads
* Badslippers
* Puzzels
* Telefoonhoesjes
* Viltjes
* Visitekaartdoosjes
* Kaarsen
* Vaantjes
* Supporterssjaals
* Baby artikelen

Ook is het mogelijk om uw eigen textiel te laten bedrukken.
Kom langs en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Wij zijn elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Adres: Stationsstraat 6, 7772 CJ Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523271146
Stad: Hardenberg
Route: Stationsstraat 6
Postcode: 7772 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pitstop Reclame Pitstop Reclame 493 meter Had een corona beschermplaat besteld. Het voldeed niet en bedrijf gaf totaal geen ser...
Cornerstones Media Cornerstones Media 603 meter Met Cornerstones is het altijd prettig samenwerken. Er wordt op alle mogelijke manier...
LedsLink LedsLink 610 meter LedsLink Experience P3.0 screens zijn dé toekomst in Display Reclame! Met de Ledslink...
Reclamebekers Reclamebekers 1 km Eenvoudig en goedkoop bestellen van koffiebekers, bedrukt met uw eigen logo en design...
Pals3D Pals3D 1 km Hele goeie site met goede kwaliteit producten! Bedankt pals!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid