facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Print Winsum Open

De Print Winsum Open

Info

Hét tennistoernooi van Winsum, met jaarlijks 250 deelnemers uit de hele regio (en daarbuiten)!

Adres: Wierdaweg 2D, 9951 TM Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595443452
ln.evil@nepomusniw
Stad: Winsum
Route: Wierdaweg 2D
Postcode: 9951 TM



op zoek naar gerelateerd: deprint, prijslijst printen
Recensies
Snelle, persoonlijke service voor een goede prijs.
Professioneel drukwerk, vriendelijke service met een betaalbare prijs. Diverse ontwerpen laten uitvoeren door de Print wij zijn erg tevreden.
Goede service! Ondanks dat er een monteur was en er iets was met de elektriciteit, hebben ze hun uiterste best gedaan om ons te helpen. Vervolgens ook nog korting gekregen omdat we wat langer dan normaal moesten wachten wat zeker gezien de omstandigheden reuze mee viel. Heel veel positieve reacties gekregen van de mensen die de enquêtes invulden, op hoe het papier aanvoelde. Goede kwaliteit, service en goede grote van tekst e.d. op het papier iets dat bij een andere printzaak helemaal misging. Dankjullie wel!
Laat in de avond een bestelling geplaatst, de volgende ochtend om 10:00 uur een mailtje ontvangen. Je bestelling ligt klaar! Super snelle levering, en service. Zeer tevreden.
Super snelle service, ons uit de brand geholpen met een opdracht op zeer korte termijn. De kwaliteit was erg goed , zowel van het drukwerk als van de behulpzaamheid van het personeel!
Fijne zaak, goede en snelle service. Mooi drukwerk! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij laten al ons drukwerk hier afdrukken.
Mooi drukwerk en nette en perfecte service. Namens snackbar de Buurvrouw! Het eindresultaat zal binnenkort bij een 2000-tal huishoudens op de deurmat liggen!
Top service! Terwijl het superdruk was toch het drukwerk aangepast. Uitstekende kwaliteit.
De mensen van DePrint hebben me goed en rustig geholpen, met inachtneming van de geldende maatregelen.
DePrint laat ik met ons bedrijf altijd al het drukwerk doen! Zeer snelle en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid