facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Prins

De Prins

Geschiedenis

Danscafe de Prins Bolsward is dé uitgaans gelegenheid van het noorden. Elke zaterdag geopend. Vrijdag tijdens thema avonden. Volg ons op FB om op de hoogte te blijven van de leukste feestjes!!!
Kom gezellig langs want een weekend niet GEPRINST is een weekend niet GEFEEST!!!

Adres: Dijkstraat 33, 8701KC Bolsward (gemeente)
Stad: Bolsward
Route: Dijkstraat 33
Postcode: 8701KC



op zoek naar gerelateerd: de prins berlicum, de prins berlicum openingstijden, immo de prins, de prins berlicum kerst, lunchkaart de prins berlicum, de prins berlicum high tea, de prins buren, de prins diest
Recensies
Vroegah was ik hier veel te vinden, altijd gezellig lekker borrelen, naar mijn weten is het nu een beetje vergane glorie. Bij de gardarobe kun je soms worsies knak of iets anders halen. Was meestal niet veel soeps. Voor een broodje ofzo moest je bij de beuren zijn maar na 2 kom je de tent niet meer in. Happie tussen door is er dus niet bij.
Het is een discotheek die alleen in het weekend op de avond open is en soms op zondagmiddag
altijd gezellig
Vertaald door Google Had veel plezier hier met mijn gymnastiekteam! Origineel Had alot of fun here with my gymnastic team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid