facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Postwagen

De Postwagen

Info

Dagje uit voor elke gelegenheid. De grootste in uitjes van Noord-Nederland. Een uitje met geluksmomentjes.

Geschiedenis

Eindeloos geluksmomentjes

Originele activiteiten en arrangementen voor feestelijke bijeenkomsten.

Voor groepen van 5 tot maar liefst 500 personen is er volop keus.

Unieke groepsaccommodatie beschikbaar met 60 slaapplaatsen, verdeeld over 10 'legerwagons'. Blijven feesten én overnachten kan bij ons tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Behalve de bijzondere accommodatie en het ruime arrangementenaanbod, beschikt De Postwagen ook over uitstekende parkeerfaciliteiten.

De Postwagen ligt in het Groningse Tolbert, grenzend aan de A7 en is slechts enkele kilometers verwijderd van zowel Friesland als Drenthe.



"Restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie 'De Postwagen' biedt geluksmomentjes sinds 1780. Vrienden, stelletjes en collega's weten de weg naar de sfeervolle locatie uitstekend te vinden. Verder heeft onze bijbehorende uitjeslocatie 'Plaza Posta' een grote aantrekkingskracht. Van een lasergame in een sciencefiction-wereld tot stijlvol bowlen, glow in de dark midgetgolf of fun curling: dit is hét uitgaanscentrum van Noord-Nederland."
Adres: Hoofdstraat 53, 9356av Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594515999
ln.negawtsop@ofni
Stad: Tolbert
Route: Hoofdstraat 53
Postcode: 9356av



op zoek naar gerelateerd: postwagen tolbert openingstijden, groepsaccommodatie de postwagen, postwagen tolbert menu, postwagen tolbert escape room, postwagen tolbert brand, de postwagen tegelen, de postwagen venlo, kinderfeestje postwagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Westerkwartier Cafetaria Westerkwartier 72 meter Het eten is opzich prima. De snacks misschien wat aan de koude kant, maar dat is niet...
Dorpshuis Tolbert Dorpshuis Tolbert 189 meter Leuk restaurant met efficiënte en snelle bediening. Helaas erg weinig groenten en ik ...
Recensies
De Postwagen is een verborgen parel welke je vanaf de hoofdweg nauwelijks ziet, wanneer je het terrein op komt rijden verneem je pas de omvang. Er zijn meerdere gebouwen welke verscheidene activiteiten bieden. Het hoofdgebouw is volledig herbouwd na een grote brand, het is een groot modern gebouw in een klassieke stijl. Zo ook de inrichting. Hier kun je eten of zalen/zaal huren voor een jubileum of bruiloft. Naast de mogelijkheid van het vieren van een feest kun je hier ook terecht om te recreëren. Er zijn meer faciliteiten waar men met groepen kan eten. Geheel achterin kun je leuke activiteiten doen variërende van WC-pot racen, bijlwerpen, glow in de dark minigolf, bowlen, curling en ga nog even door. Voldoende te doen. Ook bestaat de mogelijkheid om met mooi weer buitenactiviteiten te ondernemen voor jong en oud. Het personeel is niet alleen erg vriendelijk, maar ook erg behulpzaam. Er is meer dan genoeg mogelijkheid om te parkeren en een aanrader om een kijkje te nemen. Of je nu een uurtje wilt bowlen, teambuilden, een kinderfeestje hebt of wilt trouwen is dit voor velen een geschikte locatie!
Groot evenementen complex bestaat uit diverse gebouwen en attracties. Ook partycentrum voor gezelschappen. Om zo te zeggen voor feesten en activiteiten geschikt. Nadeel van dit soort complexe is dat de catering op basis van buffetten plaatsvinden en dat betekend helaas wel veel eten maar matige kwaliteit en het "warme " eten is snel afgekoeld en koud.
Dit is echt één van de weinige plekken, waar het personeel spontaan is, enorm veel activiteiten er zijn en het is gewoon geweldig vriendengroepen die buiten komen of voor collega’s/families. Ik heb er echt van genoten en zal vaker langskomen! Ps perfecte sfeer!
Een erg leuke en fijne familiedag beleefd met curling en bowlen! Prachtige locatie, fijne bediening en alleszins redelijke prijzen!
Hele leuke ambiance, met veel keus uit diverse real life spellen. Ideaal voor bv teamuitje of groepen
Voor het eerst hier gereserveerd na het lezen van de vele positieve recensies. Werden vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Het is een groot complex dus even zoeken waar we moesten wezen. We hadden á la carte en genoeg keuze. De spare ribs waren heerlijk mals en top van smaak. Ook de ribeye, schnitzel en pannekoeken smaakten heel goed. De kids kregen een kleurplaat met puzzels erop en een leuke verrassing. Het personeel was zeer vriendelijk en attent ondanks de drukte in het restaurant. Kortom hier komen we vaker zeker een aanrader!
Voor de eerste keer in Uitgaanscentrum De Postwagen geweest . Wel gehoord van diverse kennissen dat het daar goed toeven is. Het nu zelf meegemaakt en het was er SUPER leuk, gastvrij ontvangen, vriendelijk en erg behulpzaam personeel. Je staat er verstelt van, hoe groot het complex De Postwagen is. En de koffie met gebak was uitstekend. In het recreatie gebouw waren diverse mogelijkheden om te bowlen 6 banen, biljarten en nog veel meer. Het eten was in een woord klasse. En ruime parkeergelegenheid. Kom hier zeker met familie terug. Postwagen bedankt veer de gezellige uren.
het blacklight minigolf was leuk had ik nog niet eerder gedaan .zag er ook mooi uit en uitdagend. het eten was fantastisch!! niks op aan te merken duurde alleen wel wat lang voordat het er was maar daarvoor kreeg je kwaliteit terug. ,alleen jammer van het eerste heren Toilet die was niet schoon in het restaurant daar mogen jullie wel wat beter om denken. personeel was vriendelijk en oplettend .verder een geslaagde avond hier gehad met de familie .
Leuke spelletjes en goed eten, alle ingrediënten voor een gezellige avond
De uitgaansgelegenheid is gezellig en leuk aangekleed. Bowlen, lasergamen. Dat kun je hier wat mij betreft met 4 sterren ondernemen. Het eten daarentegen... tsja... Ik las ergens gaarkeuken kwaliteit maar dat is dan wel erg vriendelijk omschreven. Volgende keer eet ik liever tulpenbollen... Echt jongens, probeer hier iets meer van te maken en dan is het een leuke combinatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid