facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Posthoorn

"Bestel de lekkerste snacks van Haps bij De Posthoorn of voor heerlijke speciaalbieren op het terras of in het bruine café."
Adres: Kerkstraat 6 , Haps 5443 AB, NL
Telefoonnummer: 0485 313 331
Stad: Haps
Route: Kerkstraat 6
Postcode: 5443 AB



op zoek naar gerelateerd: Posthoorn bestellen, Posthoorn online, De Posthoorn Voorthuizen, Anytime Haps, Horeca Haps, Posthoorn openingstijden, Thuisbezorgd Haps, Posthoorn Rucphen
Recensies
Goede vette hap bij deze snackbar met fijn terras en attente bediening. Onder hetzelfde dak van de Posthoorn te Haps zit ook een echt bruin dorpscafé.
prima eten prijs is ook oke
We hebben drie hamburger besteld en ik wil toch hier laten weten dat wij er niet blij mee zijn. Hamburgers op geen hamburger broodje vind ik niet kunnen. We hebben de hamburger op een wit klein puntje gekregen waar ze de hamburger op de punt broodje hebben gelegd. Normaal gesproken heb je broodje boven en onder de hamburger maar omdat het broodje zo klein was hebben ze het op de brood gelegd. Ik noem dat geen Hamburger. Als ik dit had geweten had ik het broodje niet gekocht want daar vind ik het broodje te duur voor. Friet en snack is helemaal goed en is ook lekker.
Eten was heerlijk zoals altijd! Bezorging ook netjes op tijd we hebben genoten
Heerlijk eten dat op tijd is bezorgd met als extra een heerlijke ijstaart gratis een aanrader
Eten is prima maar je moet geen honger hebben. de laatste keren te laat. Vandaag om 15:33 voor de spits besteld, zou omstreeks 16:30! Bezorgd worden. Om 16:20!! Berichtje dat het wordt bereid?? 50 minuten na de bestelling wordt het bereid, zelfs met een levertijd van 1 uur halen ze niet. Om 16:45 konden we eten.. Helaas is er hier niet veel keuze om te laten bezorgen, dus letterlijk slikken en weer doorgaan maar leuk is het niet.
Vriendelijke bezorger en mooi op tijd. Het eten was weer heerlijk. Wij hebben er van genoten!
Super lekker. En ondanks de drukte redelijk snel gebracht.
Heerlijke hamburger, en dat van een cafetaria! Subliem, en netjes op tijd bezorgd aan huis, en prima prijs! Vijf sterren! Alleen ik ga liever niet meer zelf halen want zonder qr code werd ik vorige week nog geweigerd toen ik zelf even wat eten ging halen, ach, de overheid, regels zijn regels, het zal later allemaal nog blijken...
Heerlijk gegeten! Onze vingers bij afgelikt! De bezorger was nog eerder dan geschatte tijdhelemaal super. Ondanks dat we een cafetaria in het dorp hebben bestellen we waarschijnlijk toch vaker bij de Posthoorn! Goed bevallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid