facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Posthoorn Elspeet

Info

Cafetaria en Eethuis
Tel 0577 491461



"Cafetaria voor afhaal. Tijdens spitstijden is telefonisch bestellen aan te raden. Consumptie ter plaatse is mogelijk binnen 8 tafels en buiten terras indien de drukte met afhaalbestellingen dit toelaat."
Adres: Nachtegaalweg 6, 8075 AX Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577 491461
Stad: Elspeet
Route: Nachtegaalweg 6
Postcode: 8075 AX



op zoek naar gerelateerd: Posthoorn Elspeet menu, Menukaart Posthoorn Voorthuizen, De Posthoorn Voorthuizen, Posthoorn openingstijden, Snackbar Elspeet, Posthoorn bestellen, Tentje Elspeet, Koffie Elspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Stakenberg Restaurant Stakenberg 3 km Vriendelijk personeel in het restaurant. Wel een hele kleine kaart dus ik zou hier ni...
Recensies
Beste cafetaria van Elspeet! Zeer goede kwaliteit!
Geweldige snackbar. Aardige mensen en je krijgt enorm veel. Kwaliteit en smaak zijn ook prima! Aanrader!
Uitstekend gaat me net te ver maar leuke cafetaria. Gebruikelijk assortiment en ik heb lekker gegeten. Goed gebakken patat in ieder geval.
Prima producten. Houd wel rekening met wachttijd tijdens spitsuur 18-19u. Wij moesten 40 minuten wachten voordat de gerechten klaar waren. Geen punt dat hadden we er voor over. Als je snel wilt ophalen tijdens dit spitsuur raden we aan telefonisch te bestellen. Dat werkt prima.
Zeer lekkere patat en vriendelijke mensen . Wij waren een keer op de Stakenberg met de kleinkinderen, verjaardag van Oma aan vieren . Ging ik patat en frikadellen halen bij cafetaria De Post , gaven ze zo maar bordjes en bestek gratis mee.
Hele toffe eetgelegenheid met een mooi terras en heerlijke Lunchgerechten. Ps de koffie is prima.
Op dinsdag en woensdag heb je voor 13 euro een ruime en smakelijke maaltijd voor 5 personen, om mee te nemen naar huis. Na 17 minuten er was net een grote bestelling aangenomen was de draagtas gereed én goed gevuld. Sauzen moet je er apart bijbestellen. Normaal kosten 5x frites en 5x kroket of frikandel 17,25 euro, dus je bent hiermee 4,25 euro goedkoper uit. Op zondag en maandag is deze snackbar gesloten.
Ligging niet bijzonder, snacks en frites waren van prima kwaliteit en vlotte bediening
Afzetters laten €10.- betalen voor een hamburger waar je niet om gevraagd. Het zou gaan on een hamburger xl menu met enz en rouwkost. Ik had alleen een hamburger besteld en vervolgens wordt er gezegt dat je geen geld terug krijgt en dat maar rekening moest houden dat de inkoop van hun producten ook aan de prijs was. Wat een afzetters. Terras zat vol vliegen bij me collega zaten 5 a 6 op zijn koffie die hij besteld had. Hamburger die kreeg was wel erg lekker, maar met een hele vieze nasmaak. Dus voor mij geen posthoorn meer !!!!!!
Altijd top! Goede kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid