facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Porseleinkast

De Porseleinkast

Info

Koken, tafelen, cadeaus, servies, bestek, glasservies, pannen, koffiemachines

Geschiedenis

Wij verkopen o.a. de merken Villeroy & Boch, Lampe Berger, Dopper, Jura, Fissler, Demeyere, Robbe & Berking, Solis, Magimix, Schott Zwiesel, Kai, Big Green Egg, koffiebonen en losse thee.

Adres: voorstraat 66, 2225 es Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0714016537
Stad: Katwijk
Route: voorstraat 66
Postcode: 2225 es


Recensies
Uitstekende speciaalzaak, waar advies en service hoog in t vaandel staat. Beste producten, veel vakkennis en nuttige tips. Eigenaresse is een gastvrije vakvrouw. Hier kan geen webwinkel tegen op.
Fijne winkel, wat er niet is kan besteld worden. Lekkere koffie zelf gezet en professioneel aangeboden met een eigen gebakken koekje!
Wat een slechte zaak is dit, bij binnenkomst werden we niet begroet, er was alleen oog voor de mensen die bij de kassa stonden en die geld wilden uitgeven in de zaak. Bij vertrek ook geen gedag zeggen, nee mij zie je hier niet meer terug!
Een geweldig leuke zaak. En wat een leuke.eigenaarres.goede advies En neemt de tyd voor je.echt een aanrader . Kwaliteit artikelen heeft ze .
Een hele lieve dame die daar werkt met lekkere koffie en mooie spulletjes !!!
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Verzorgde winkel met goede service. Een aanrader
Mooie winkel en goed personeel met veel product kennis.
Voor alle Jura koffiemachines.
Een zeer vriendelijke service hierzo
Winkel met de wat oudere dingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid