facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Poort Van Assen

De Poort Van Assen
Adres: Weierspoort 27 , Assen 9401 DX, NL
Telefoonnummer: 0592 331 309
Stad: Assen
Route: Weierspoort 27
Postcode: 9401 DX


Openingstijden

Maandag: 12:00-21:00
Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 16:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Markt Assen, Eten bestellen Assen corona, Touché Assen, 3 gangen menu Assen, Poort van Assen menu, Restaurant Assen, Mosselen eten Assen, Vegetarisch restaurant Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liff Liff 196 meter Heerlijk terrasweer en een heerlijk terras om te zitten. We zijn begonnen ‘s middags ...
Recensies
Heerlijk op het terras wat gegeten en gedronken. Kleine kaart heeft ruime keus. Bestelling mag wel iets sneller geserveerd worden.
Van buiten loop je er zo voorbij, maar 1 keer binnen ben je op een geweldige plek. Heerlijk gegeten en genoten van de gastvrijheid. Een gezellig praatje omdat het kan en niet omdat het moet. Erg fijne plek met erg lekker eten. Wij komen hier zeker terug.
Heerlijk gegeten. Vriendelijke personeel, doen graag een praatje met je. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Wat hebben wij hier heerlijk gegeten! Genoeg vegan opties en ook het broodplank kon gewoon vegan gerealiseerd worden. Eindelijk eens meer dan 1 vegan keuze. Daarnaast ook genoeg keuze voor de vlees/viseters. Dus zeker het terugkomen waard! Knusse locatie, niet al te groot. Heerlijk tafelen.
Vandaag heerlijk de proeverij gedaan, 4 voorgerechtjes, 4 kleine hoofdgerechten en 4 nagerechtjes, met als afsluiter een echte cappuccino.
Mijn vader en mijn 2 zoons waren onder de indruk van de kaart ik was minder enthusiast. Maar bediening was zeer goed, en het eten was lekker. We hebben een prima avond gehad.
Erg fijne tent èn prettige bediening! Heerlijk gegeten, van alles was voldoende. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Persoonlijk voor herhaling vatbaar
Mijn favoriete restaurant. Altijd goed en gezellig . We komen hier al heel wat jaren. Niet de varkenshaas van de kaart halen want dan zijn we weg hihihi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid