facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Polderij

Info

Op onze vergaderboerderij in Maassluis kom je doeltreffend bijeen in het groen! Nieuwsgierig? Kom een keer langs bij De Polderij.

Geschiedenis

Welkom bij De Polderij! Wij, Tom van Zwet en Joyce van Randwijk, vinden dat vergaderen effectiever en vooral ook leuker kan. In 2016 zijn wij gestart met de ecologische verbouwing van een voormalige kampeerboerderij tot een bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Dit alles vanuit de overtuiging dat de juiste omgeving uitnodigt tot doeltreffender samenwerken.

Op basis van wetenschappelijk onderzoek richten wij zes ruimtes in om het allerbeste uit jouw sessie te halen. Zo krijgt je creativiteit straks letterlijk de ruimte in onze brainstormruimte met een extra hoog plafond. In onze besliskamer kom je aan een ronde tafel met elkaar tot effectieve besluitvorming. Actieplannen (scrum/lean) werk je uit op beschrijf- en beplakbaar meubilair in onze actieruimte. De invloed van de natuur speelt in dit alles een belangrijke rol. Het is namelijk bewezen dat mensen zich beter voelen, productiever zijn en meer samenwerken in het groen.

In januari 2018 openen wij onze monumentale staldeuren voor doeltreffend vergaderen, brainstormen, trainen, coachen, reflecteren, beslissen, plannen en retraiteren. Voor geïnteresseerde en vroege vogels organiseren wij eind 2017 mogelijk al een paar 'pilotsessies'. Houd onze site en Facebook hiervoor goed in de gaten!



"Wij zijn een wat bijzondere vergaderlocatie. Want wij geloven dat je in de juiste omgeving effectiever vergadert, traint of coacht. Joyce, onze huispsycholoog, heeft met wetenschappelijk onderzoek 6 unieke vergaderruimtes in onze boerderij ingericht. Iedere ruimte helpt je een specifiek vergaderdoel bereiken, of je doorloopt ze allemaal in 1 dag!Zowel binnen als buiten De Polderij is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Want in het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen.Lekker eten is een speerpunt en vertalen wij in onze Breinkost: seizoensgebonden, lokale en pure ingrediënten waarmee we jouw hersenpan in optimale conditie brengen en houden."
Adres: Vlaardingsedijk 7, 3143LN Maassluis
Telefoonnummer: 0103112284
Stad: Maassluis
Route: Vlaardingsedijk 7
Postcode: 3143LN


Recensies
Wij zijn getrouwd bij de Polderij. Het was een geweldige dag! Niet alleen de fijne en mooie omgeving, maar ook de zorg, het oog voor detail, de organisatie en het heerlijke eten en drinken maakten het een fantastische ervaring. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt en konden volop genieten van onze dag! Heel veel dank Tom en Joyce!
Op 2 juli 2022 zijn wij getrouwd op de Polderij. Een originele en pracht lokatie verscholen in het groen met een rijkdom aan bloemen en overal ruimte . Het was een heerlijke dag waarin veel gelachen werd. Alles liep op rolletjes dankzij de persoonlijke aanpak van Joyce & Tom en hun oog voor details.
Prachtige locatie, waar je in alles verrast wordt. Absolute aanrader!
Wij hebben een prachtige bruiloft gehad op deze mooie locatie, met veel groen, en kippen! We hebben er erg van genoten. Alles was goed geregeld. De Polderij werkte ook goed samen met de cateraar Smaak&Meer. De versiering en aankleding waren ontzettend leuk gedaan!
Heel fijne locatie voor een hutje op de hei dag. Goed bereikbaar vanuit R'dam, Den Haag en Delft, en tegelijkertijd een rustig plekje in de drukke Randstad. Tussen de productieve meetings door kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Absolute aanrader!
Leuk een omgebouwde boerderij, maar ik zou er niet voor omrijden
Wat een fijne, mooie plek! En fantastische service door bijzonder vriendelijke mensen.
Het oude kampeerboerderij heeft een flinke opknapbeurt gehad. In een gezellige interieur waar strakke meubels zijn mooi gecombineerd met natuurlijke elementen, hebben we vandaag onze studiedag gehad. We waren fijn ontvangen door onze gastheer en gastvrouw met een lekker kop koffie / thee . De lunch was ook met grote zorg gemaakt en geserveerd en het smaakte heerlijk. Lang niet geweest in dit gebouw,wat een metamorfose... Alles is schoon , de toiletten zijn ook een eyecatcher... Complimenten! Dank voor de goede zorgen!
Super fijne, rustige groene locatie! Ook de sfeer is fantastisch. Echt een aanrader
Met ons docententeam een hele dag hybride op de Polderij gewerkt. De omgeving, sfeer en verzorging zorgden voor de ideale omstandigheden. Zowel om inhoudelijk aan de slag te gaan als om aan de verdere teamvorming te werken. Het schapen hoeden was daarin een uitdagende activiteit waar wij veel plezier aan hebben beleefd en ons veel inzichten heeft gegeven. Oftewel, een ideale locatie om jouw teamdag in te vullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid