facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DE PLEK Haarlem

Info

Eigentijdse kantoorunits te huur vanaf 15m2, flexplekken en vergaderruimten wij bieden de mogelijkheid jou bedrijf te laten groeien.



"Dé Plek Haarlem is een multifunctioneel kantoorpand met een eigen sfeer. Er worden ca 60 kantoorunits verhuurd. De huurders zijn ondernemers met zeer verschillende beroepen. Men kent elkaar en spreekt elkaar bij de gezamenlijke lunch, koffie en af en toe een borrel of een barbecue.Er zijn ca 6 coach, vergader en cursusruimten van klein tot groot. Deze worden zowel door de kantoorhuurders gebruikt als door cursusinstellingen en andere huurders van buiten."
Adres: Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem
Telefoonnummer: 023-20 16 030
Stad: Haarlem
Route: Waarderweg 19
Postcode: 2031 BN



op zoek naar gerelateerd: De Plek Haarlem, Wagenweg 214 Haarlem, PlekK menu Haarlem, De Plek Leiden, Waarderweg 19 Haarlem, Restaurant Hout Haarlem, Restaurant Wagenweg Haarlem, Private dining Haarlem
Recensies
Voor het huren van een vergaderruimte valt dit wat tegen: er was geen ontvangst, de locatie was niet schoon, geen scherm of beamerscherm aanwezig. Een Flipover moet apart besteld en afgerekend worden. Thermoskannen koffie en thee worden berekend tegen horecatarief, zonder de Experience van horeca.
Een goed verzorgde vergader gebouw met goede faciliteiten
Ook al is het mijn geboortestad, en ook al woon ik er al lang niet meer.... Het blijft een verdomd mooie stad vol leven en smaakvolle variatie. Blijf altijd zo Haarlem!!!
Een fijne plek om te huren, ruime parkeer gelegenheid en centraal gelegen
Functionele vergader- en flexwerkplek, zij het op een weinig inspirerende locatie en basaal van inrichting.
Dé Plek, een goed bereikbare en fijne plek waar ik als coach rustig kan werken....
Fantastische locatie als Zzper om een werkruimte te huren.
Niet er professioneel, wel prima.
Dé Plek is een plek waar je rustig kunt werken…
Goede lokatie ruim leslokaal
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor DE PLEK Haarlem.

Haarlem werkplek en kantoor

openingstijden, locatie, vervoer. Waarderweg 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. DE PLEK Haarlem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met DE PLEK Haarlem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over DE PLEK Haarlem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Bretels Stichting Bretels 437 meter Voor jonge gezinnen die een of beide ouders gaan verliezen of hebben verloren zet Sti...
Wagenhof Wagenhof 1 km Slechte ervaring Parkeerplaats bij Dental clinic.Er zijn geen invalideparkeerplaatsen...
Tijdelijke Ruimtes Nederland Tijdelijke Ruimtes Nederland 1 km Vertaald door Google Leuk Origineel Nice
Sytac Sytac 2 km Vertaald door Google Geweldig bedrijf, vriendelijke en open mensen die professionele ...
Badhuis Leidsebuurt Badhuis Leidsebuurt 3 km Ik kom hier voor het COC queer café. Elke derde zondag van de maand. Erg gezellig pub...
Nederlands Bijbelgenootschap Nederlands Bijbelgenootschap 3 km Mooi dat deze stichting bestaat. Doet goed en zinvol werk.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid