facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pijler

Adres: Ketelmeerstraat 90, 8226 JX Lelystad
Telefoonnummer: 0320265020
Stad: Lelystad
Route: Ketelmeerstraat 90
Postcode: 8226 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Pijler weer samen, Pijler facebook, Jerry Thuis, De Pijler agenda, YouTube livestream Pijler, Pijler geven, Pijler of peiler, Pijler winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evangeliegemeente Reveil Lelystad Evangeliegemeente Reveil Lelystad 4 km fijne kerk voelde ons bij de eerste keer al welkom. je mag hier je zelf zijn. Zonder ...
Recensies
We waren uitgenodigd om mee te doen met vlaggen dansen, tijdens de dienst. Wat een mooie kerk en een super band. Echt een feestje.
Heel mooi multifunctioneel kerkgebouw en prachtige gemeente.
Erg netjes . En goed geregeld voor cursussen. Heb hier me Bhv zelf behaald
Een gewone school plek... Niet veel bijzonders, een rare plek voor een gymzaal. Een wat rare plek voor een vaccinatie
Zaal waar ik zat was te koud en de koffie viel erg tegen. Een dag vergaderen duurt dan erg lang
De organisatie laat op Hemelvaartsdag 13 mei opnieuw zien dat ze voor alle leeftijden een geweldig afwisselend programma neerzet. Veel blije gezichten bewijzen dat het in deze tijd ook mogelijk is om met afstand houden een gezellige dag is te organiseren. Met een spannend Piratenspringkussen wist de organisatie de kleintjes wat tijd van de ouders los te weken, zodat ook die wat met hun vrienden en kennissen een praatje konden maken.
Kom elke zondag hierheen, Hier wordt Gods woord verkondigd en wordt je bemoedigd door zang en gebed. Zeer laagdrempelig.
Bezocht voor een BHV training. Net pand, zowel van binnen als buiten. Ruime zalen en schoon sanitair. Een ster minder om de theologische spreuken aan de wanden en de slechte prijs-kwaliteitverhouding/kwaliteits verhouding van koffie en thee.
Ik was bij de Pijler voor een overleg. Ik heb er ook eens een congres bijgewoond. Beiden ervaringen waren erg goed. Voor het overleg werd ik uiterst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door degene die mij als eerste tegenkwam. De congreszalen zijn goed en alle voorzieningen zijn aanwezig.
Deze kerk is goed uitgerust met grote hoeveelheid zitplaatsen. Tevens heeft men een zalenverhuur en evenementen bureau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid