facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Phoenix Lokaal

De Phoenix Lokaal

Info

De Phoenix Lokaal is een uniek concept, waar originaliteit voorop staat. Je kunt hier terecht voor cadeau hebbedingetjes tot dingen waar je blij van wordt.

Geschiedenis

Van een kopje koffie/biologische thee met taart of cake, verse sapjes, heerlijke botterhammekes met vers beleg van de dorpssslager, huisgemaakte soepen uit eigen keuken.

Adres: Kerkstraat 4, 4273 CB Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162 402493
Stad: Hank
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 4273 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muur & Stickers Muur & Stickers 78 meter Bij Muur & Stickers bent u aan het juiste adres voor al uw muurstickers, raamfolie en...
MFR Sieraden met haar MFR Sieraden met haar 276 meter Unieke sieraden gemaakt met haar van je geliefde dier of persoon
Borduurshop My Dream Borduurshop My Dream 291 meter Voor al uw borduurwerk. Vooral Motor patches zijn specialiteit.
DA drogisterij & parfumerie 't Vijzeltje DA drogisterij & parfumerie 't Vijzeltje 476 meter Drogisterij 't Vijzeltje is een adviesdrogisterij. Met een heel team van enthousiaste...
Recensies
Met de badmintonclub een avondje gebeugeld met bbq. Goed verzorgd alleen het interieur zou wat vernieuwd kunnen wordenEten: 4/5
Heel gezellig om met kleine groepen maar ook grootte groepen te vertoeven,heerlijke oudhollandse stoofpotjes en ook spelletjes van vroeger,dat hebben wij als vereniging ervaren en gaan er binnenkort met onze groep dineren en hebben al gezien hoe leuk dat wordt ingedeeld dat word weer genieten dus.
Keurige gelegenheid Personeel heel klantvriendelijk
Hier kan je gezellig een feestje vieren, goed eten tussen een ontspannen potje beugelen, door. Het personeel is vlotjes, alleen de drank moet je zelf aan de toog gaan afhalen.
Feestje gehad met 30 personen waarvan 2 personen met glutenallergie en lactoseallergie. Top geregeld en goed verzorgd!! Mijn volgende feest vier ik weer zeker hier!
Goede feest gelegenheid vriendelijk personeel. Eten tot in de puntjes goed geregeld geserveerd en lekker!klantvriendelijkheid ten top!!
Geweldig leuk om met een grote groep mensen daar de avond door te brengen.
Alles goed geregeld topEten: 5/5
Leuke cadeautjes en je wordt er altijd zeer vriendelijk geholpen.
Geweldige locatie om bruiloften en feesten te houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid