facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Phoenix

De Phoenix
Adres: Kerkstraat 4, 4273 CB Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162-402493
Stad: Hank
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 4273 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Best of Bridget's Best of Bridget's 1 km Wist u dat Best of Bridget's al weer bijna 8 jaar bestaat?! En het blijft ontzettend ...
Recensies
Heel gezellig om met kleine groepen maar ook grootte groepen te vertoeven,heerlijke oudhollandse stoofpotjes en ook spelletjes van vroeger,dat hebben wij als vereniging ervaren en gaan er binnenkort met onze groep dineren en hebben al gezien hoe leuk dat wordt ingedeeld dat word weer genieten dus.
Hier kan je gezellig een feestje vieren, goed eten tussen een ontspannen potje beugelen, door. Het personeel is vlotjes, alleen de drank moet je zelf aan de toog gaan afhalen.
Prima plaats voor een feestje.
Feestje gehad met 30 personen waarvan 2 personen met glutenallergie en lactoseallergie. Top geregeld en goed verzorgd!! Mijn volgende feest vier ik weer zeker hier!
Lekkere biefstuk en gezellige plaats
Geweldig leuk om met een grote groep mensen daar de avond door te brengen.
Goede feest gelegenheid vriendelijk personeel. Eten tot in de puntjes goed geregeld geserveerd en lekker!klantvriendelijkheid ten top!!
Leuke cadeautjes en je wordt er altijd zeer vriendelijk geholpen.
Een geweldig locatie om te feesten
Dit blijft geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid