facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pelikaan Eerbeek

De Pelikaan Eerbeek

Info

Pelikaan Koffie & Thee, Twinings thee, Schenkerij, La Boheme bonbons, Emma Bridgewater, Bunzlau Castle, Geschenkpakketten voor iedere denkbare gelegenheid.



"De Pelikaan Eerbeek is een winkel in verkoop van Pelikaan koffie bonen en gemalen en Pelikaan thee los en zakjes, bonbons van La Bohème en Geruba Chocolade, serviezen en textiel van o.a. Bunzlau Castle en Emma Bridgewater, Eerbeekse en Veluwse streekproducten en nog veel meer.De Pelikaan Eerbeek, uw adres voor een cadeaupakket op maat, voor elke denkbare gelegenheid.De Pelikaan Eerbeek is geautoriseerd dealer van Jura koffiemachines, Jura accessoires en Jura onderhoudsmiddelen.Ook heeft De Pelikaan Eerbeek een schenkerij met zitgelegenheid zowel binnen als op ons gezellige en zonnige buitenterras. Komt u genieten van een heerlijke Pelikaan koffie of thee met wat lekkers erbij?"
Adres: Stuijvenburchstraat 38, 6961 CW Eerbeek
Telefoonnummer: 0313653679
Stad: Eerbeek
Route: Stuijvenburchstraat 38
Postcode: 6961 CW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Pelikaan Zutphen, Menukaart Pelikaan Zutphen, Lisse Eerbeek menukaart, Roode Pelikaan koffie verkooppunten, De rode Pelikaan, Koffie drinken Eerbeek, Pelikaan Zwolle, Nieuwe winkel Eerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kado Boeken Kantoor Hendriks Boekbezorgd.nl Kado Boeken Kantoor Hendriks Boekbezorgd.nl 15 meter Een fijne boekenwinkel en voor kantoorartikelen kun je hier ook prima terecht. Ik kom...
Wereldwinkel Eerbeek Wereldwinkel Eerbeek 123 meter Bezoek onze website: www.wereldwinkeleerbeek.nl Openingstijden: ma 13.30-17.30 u, di-...
Recensies
Ik kom wekelijks koffie drinken nergens zo goed verzorgd en lekker. Het is altijd gezellig bij deze uiterst vriendelijke eigenaren en het personeel. Tot snel, ik verheug mij alweer op de volgende keer!
Met vrienden genoten van heerlijke koffie en thee. Geserveerd zoals het hoort te zijn. Cheesecake is een aanrader. Gelijk koffiebonen voor thuis meegenomen. De 2 eigenaars zijn echte vakmannen op het gebied van koffie en thee en geven deskundig advies. Komen zeker terug!
Het kost te teveel ik was paar dagen geleden daar toe gegaan en ze waren agressief voor mij
Verfrissend leuke zaak met koffie, streekproducten en nog veel meer. Sfeervol terras voor een kopje koffie en een broodje is ook mogelijk. Vriendelijke bediening. Aanrader!
Leuke winkel met veel goede ideeën voor een groot of klein cadeautje. Heerlijke koffie en ..... veel lekkers....
Zeer goed behandeld en de jongens en personeel altijd aardig en klant vriendelijk en als we het over koffie hebben ik kom al jaren in koffie tentjes waar de koffie erg onder de maat is vaak zijn de koffie machines niet schoon en is het gewoon smerig. Maar bij de pelikaan is de koffie ten zeerste de beste koffie die er is wordt al ruim 125 jaar vers gebrand door de pelikaan te zutphen tevens hofleverancierde thee is volgens mijn vrouw en vrienden echt heerlijk met name de droom mix is top.dus voor ons geen betere koffie en thee winkel dan de pelikaan te eerbeek een echte aanrader.
Fijne winkel en prima plekje om even te stoppen voor een kop koffie. Neem er een stuk cheesecake bij en je bent weer klaar om verder te fietsen of te winkelen. Leuke cadeau-ideeën en heerlijke koffie, ook to go of bonen om mee naar huis te nemen.
Ontzettend leuke koffie en cadeauwinkel! Als wij in de buurt zijn wij gaan graag naar de Veluwe gaan we altijd weer even kijken of er wat leuks is om aan te schaffen. Leuke mokken of ander service. Misschien toch een leuk cadeautje omdat je dat toevallig tegenkomt. Het personeel is uiterst aardig en vriendelijk. Tot de volgende keer weer.
Erg leuke winkel waar men nog ouderwets klantvriendelijk is. Groot assortiment koffie en chocolade met erg lekkere bonbons. Kortom: voor een leuk en lekker cadeautje moet je bij de Pelikaan in Eerbeek zijn.
Ik ben hier bijzonder onbeschoft behandeld. Ik vroeg aan de schijnbaar nieuwe medewerkster wat de ingrediënten waren van een bepaalde thee. De man die achter haar stond en in eerste instantie alleen aandacht had voor zijn telefoon blafte haar toe dat ze hiervoor "het boek" moest raadplegen want van 120 soorten thee die we zelf verpakken weten we dat niet. Prima dacht ik maar stelde hem de vraag dat als je het zelf verpakt je toch ongevéér weet wat erin zit? Vakmanschap noemen ze dat. Of is een etiket met ingrediënten misschien een idee? Dat is m.i. wettelijk verplicht bedacht ik me later. Hij liep vervolgens schreeuwend naar achter, mij en de medewerkster verbijsterd achterlatend. Ik ben zonder aankoop de winkel uitgegaan en zal hier ook nooit meer komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid