facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pastorie

"Koffie, borrelen, lunch en diner."
Adres: Ton Schultenplein 2 , Ootmarsum 7631 BR, NL
Telefoonnummer: 0541 200 266
Stad: Ootmarsum
Route: Ton Schultenplein 2
Postcode: 7631 BR



op zoek naar gerelateerd: Beste restaurant Ootmarsum, Tapas restaurant Ootmarsum, Grieks restaurant Ootmarsum, Restaurant Ootmarsum terras, Ootmarsum restaurant kindvriendelijk, Pastorie Zeeland menukaart, De Bistro Ootmarsum, Restaurant De Pastorie menu
Recensies
Heerlijk gegeten, mooie gerechten, fijne en vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Kom al menig jaar, met enige regelmaat, in Ootmarsum en niet alleen als er een festiviteit is. Maak dan graag een loopje door het centrum en ga ook nog even naar de Kuiperberg voor een loopje aldaar. Vandaag 28 juli 2022 'Siepelmarkt'. Een drukte van jewelste en helemaal passend in de sfeer van het plaatsje. Moet je echt ook eens doen. Aangename ervaring! Heerlijke sfeer. Vandaag lunch besteld in Restaurant de Pastorie in het centrum. Schiltstraat. Prachtig pand, mooi terras zowel tegen het pand aan als direct er tegenover. Alles keurig, smaakvol, schoon, goede sfeer, goede bediening, perfekt sanitair etc. Besteld de 'Pastorie Beefburger' met frites. De burger was uitstekend, zoals die hoort te zijn en ook met de frites was niks mis mee. Alleen de 'aankleding' was voor zijn prijs veel te sumier. Dat kan met weinig kosten echt wel beter voor dezelfde prijs! Betaalde met een kopje koffie erbij € 18.90!! Dik overbetaald naar mijn mening en ervaring. Dit kan echt niet! Opvallend hierbij is, dat ik vorig jaar dezelfde burger bestelde en die was toen wel prima 'aangekleed'. Dus ga ik er dit jaar weer voor, denk ik dan....misrekening!! Zie de bijgevoegde foto van vorig jaar. Is hier een nieuwe trend!? Nee toch, hoop ik. Overigens, vind ik de lunchkaart wel erg beperkt. Zo mis ik bv een Carpaccio, die, terecht, overal zeer populair is. Ed Jansen
Overpriced en overrated. Ziet er van buiten decadent uit, maar is het niet. Bediening is wel vriendelijk. Het begon met luizen in de muntthee, kan gebeuren. Daarna lauwe garnalenkroketten, opgediend met brood met een kuipje Becel light dat doe je toch niet in een restaurant bij een maaltijd?!. De mosterdsoep was lekker, maar de pompoensoep veel te zoet en smaakte als een pakje Knorr.
Vanuit Almelo naar Ootmarsum geweest met mijn grootouders op deze zonnige dag om te lunchen na het winkelen. De lunchkaart lag gewoon op tafel, dus we konden gelijk kijken wat het aanbod was. De bediening was erg goed, ze waren snel en vriendelijk. Er is een asbak beschikbaar, op het terras roken is toegestaan. De tafels waren schoon en netjes. De cappuccino was lekker, je krijgt er suiker en een stroopkoekje bij. Voor de lunch heb ik een Noorse vis salade besteld, deze was erg lekker en zag er goed uit. Het broodje tonijnsalade heb ik niet geprobeerd, maar volgens mijn grootouders was hij best lekker. Per persoon waren we ongeveer €15 kwijt voor de lunch.
Sinds de overname nog niet weer bezocht. Een zonnige moederdag was de reden om op het terras plaats te nemen. Uitstekende service, gezien ook de aanwezigheid van een baby was enig meedenken zeer welkom wat ook zeker werd gedaan. Prima kaart, vlotte bediening. En service boven gemiddeld. Echt fijn terras om even neer te strijken na een dagje Ootmarsum.
Amuse was heerlijk. De hoofdmaaltijd was met seizoensgroenten. Maar de hoeveelheid hiervan viel mij tegen. 2 groene asperges, een halve wortel en 2 stukjes in de schil gekookte aardappel Het vlees was mals en goed gebakken. Voor de patatjes moet je 5 euro betalen. Lekkere saus erbij.
Attente bediening. Kwalitatief goed en vers eten. Amuse van het huis van makreel moese. Zeer smakelijk vooral in combinatie met landbrood en pestoboter. Kirr royal van prosecco zeer de moeite waard. Vol glas. Geitenkaasmousse bieten cremeux groene asperges kroepoek als voorafje is een lust voor het oog en smaakt nog beter. Hoofdgerecht Zeebaars met gele courgette knolselderijtaart sugar snaps Hollandaise schuim..Enige wat iets te hard is was het knolselderij gerecht. Ik zou persoonlijk daar een gratin bij doen. Of een puree. Maar dat is een kwestie van smaak. Zeer gastvrij ontvangen door de manager? Mevrouw die een goede keuze gaf als wijn arrangement. Koffie met huisgemaakte friandises. Ambiance goed verzord. 1 minpuntje. Het afrekenen ! De hele avond goede aandacht voor de tafel. Afrekenen ging slordig.Men vergat ons 3 keer. Restaurant is Haute Quisine waardig dus ik vergeef het afrekenen. Wij kwamen op 65 euro pp voor een zeer compleet diner. Met recht 5 sterren. Staat hoog op het lijstje voor retour.
Eten gaan wij nog een keertje doen. Super mooie locatie. Mooie kaart. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen en de kok/eigenaar kennende moet het eten wel Top zijn. Veel succes met jullie prachtige zaak.Service: 5/5
Oké gegeten. Netjes opgemaakt. Aperitief was matig, weinig smaakvol. Kabeljauw met asperges. De kabeljauw was flauw, niet echt smaakvol. Bij de asperges zat een sausje, wederom flauw. Asperges goed maar waterig. Bediening was correct maar ook niet erg bijzonder. Bijgerecht friet met huisgemaakte mayo. Was erg lekker!! Nagerecht crème brûlée was ook erg lekker alleen de structuur was niet puddingachtig, meer vla achtig. De ijs bij de crème brûlée was smaakvol Hoofdgerechten hebben echt aandacht nodig. Meer smaak, meer verrassing. Mijn partner koos voor eend als hoofdgerecht die was echter te taai, zonde..
Hier een onderbreking van de reis gemaakt. Prachtig restaurant met ruime, nette en overdekte terrassen. Vriendelijk personeel. De speciale hamburger was uit de kunst qua smaakbeleving en qua structuur van het vlees. Weldaad op de tong. Frites was zelfgemaakt en smaakte ook erg goed. We hebben genoten van alles...eindelijk eens een hamburger zoals ie moet zijn en van een hoogstaande kwaliteit. De bediening was erg aardig en vakkundig. Hoop er nog vaker te mogen komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid