facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Parqueteur BV

De Parqueteur BV
Adres: Diepenhorstlaan 8, 2288EW Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31644561264
Stad: Rijswijk
Route: Diepenhorstlaan 8
Postcode: 2288EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Rijswijkse Vloerenhuis Het Rijswijkse Vloerenhuis 259 meter Uitmuntend , in een tijd waar een hoop dingen snel moeten en onpersoonlijk zijn , war...
Woonmode Woonmode 1 km Dubbele hordeur en trap 2x tapijt prima geleverd, gemonteerd en gestoffeerd. Vriendel...
Recensies
Onze 50 jaar oude plankenvloer laten schuren of een nieuwe vloer, dat was een moeilijke keuze. Het schuren, repareren en lakken van onze vloer vond ik niet goedkoop, maar uiteindelijk zijn we heel blij met het resultaat. We hebben nu een mooie, lichte vloer, waarin we onze oude gespijkerde vloer nog herkennen.
Secuur, prettig in omgang en komen hun afspraken na. De jongens van de Parqueteur hebben prachtig werk geleverd. Wij genieten nog steeds elke dag van onze mooie vloer! Bedankt mannen!
Echte vakmannen. In ons nieuwe huis hebben ze de oude parketvloer weer nieuw leven ingeblazen en een stuk aangelegd om het nieuwe kookeiland. We zijn ontzettend blij met het resultaat en we krijgen zoveel complimenten
Professioneel en servicegericht! Onze oude parketvloer is opgeknapt en ziet er weer als nieuw uit. Aansluitend is in de nieuwe uitbouw een parketvloer gelegd en deze sluit perfect aan op de oude vloer. Het resultaat is fantastisch. Veel dank Parqueteur !
Wat een professionals ! Na elders gezien te hebben op welke vakkundige wijze De Parqueteur de houtenvloeren legt, zijn wij met hen in zee gegaan. De precieze werkwijze tot in detail heeft onze verwachtingen werkelijk overtroffen. Houtenvloeren zijn weliswaar een forse investering maar is het dubbel en dwars waard. Kasper en team, dank voor de prettige omgang en we zijn heel blij met het resultaat. Top !!
Onze 15 jaar oude parketvloer was toe aan onderhoud. Maar het resultaat van het werk van De Parqueteur overtrof onze verwachtingen: de vloer is eigenlijk mooier geworden dan toen hij gelegd werd! En alles snel, vakkundig en netjes gedaan. Aanrader!
Heel blij met de nieuwe parketvloer gelegd door de Parqueteur! Via de aannemer terechtgekomen bij de Parqueteur. De verbouwing duurde langer dan verwacht en daarin stelde de Parquetuer zich heel flexibel op. De communicatie is prettig verlopen. Goed advies gekregen en ook het account op Instagram toont veel goede voorbeelden. Dank voor de mooie vloer!
Super contact, goede adviezen en duidelijke communicatie. Super blij met de vloer en het hoe alles is verlopen . Ook toen er even iets niet ok was met de vloer werd het meteen geregeld en gemaakt. Verder ook goede communicatie met de mensen van de andere vloer. En aardige, vriendelijke, vrolijke mannen.
Uitstekend werk geleverd. Op tijd. Keurige reparatie van oude parket vloer. Heeft ook extra delen gelegd rond een nieuwe en suite. Niet te zien dat het een ander stuk is. Prachtig en net wetk
Zeer professioneel en we zijn erg blij met het resultaat na het opschuren en lakken van de oude vloer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid