facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Parel

De Parel

Info

Zalen of zaal voor huwelijk () bruiloft trouwlocatie seminar congres jubileum restaurant midden in het land alles in eigen beheer

Geschiedenis

In Hardinxveld – Giessendam vindt u het nog…
Een zalencentrum met 10 sub zalen
Een trots vergadercentrum
Een grote zaal voor 350-400 zitplaatsen
Een unieke ,enige in zijn soort, wandconstructie voor snelle aanpassing
Een schitterende nieuwe entree met rode loper voor het bruidspaar
Wij luisteren niet alleen naar uw wensen.
Maar voeren ze graag uit.



"Zalencentrum De Parel in Hardinxveld-Giessendam heeft 15 zalen voor bedrijven, overheid en particulieren. Een uitgebreide keuken en een prettige bediening maakt elke bijeenkomst geslaagd. Voor een training, vergadering, symposium of congres. En voor het vieren van een jubileum, verjaardag, familiefeest of bruiloft.Iedereen is welkom!"
Adres: Talmastraat 9, 3371VG Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184612570
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Talmastraat 9
Postcode: 3371VG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 00:00
Dinsdag: 08:00 - 00:00
Woensdag: 08:00 - 00:00
Donderdag: 08:00 - 00:00
Vrijdag: 08:00 - 00:00
Zaterdag: 08:00 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tasting Company Tasting Company 2 km TOP PARTNER OM MEE SAMEN TE WERKEN. DENKEN MEE, ZIJN FLEXIBEL EN ZEER KUNDIG! AANRADE...
Recensies
Mooi ruim en schoon zalencentrum. Wij waren hier voor een lego beurs. Parkeren kan gratis voor de deur met schijf. Zeker de moeite waard om evenementen hier te bezoeken of te organiseren.
Afgelopen zaterdag 1 juli de verjaardag van mijn zwager bij jullie gehad. Ik zelf eet gluten en lactosevrij, altijd weer spannend hoor hoe dat verloopt. Ik kan zeggen alles was tot in de puntjes verzorgd, een heerlijk taartje bij de koffie en een perfecte lunch, heerlijke glutenvrije broodjes met zalm en rosbief, een lekkere snack en fruit toe...... Dus heeft u een allergie kunt u hier zeker terecht, uiteraard moet dit wel even van tevoren overlegd worden maar er wordt goed geluisterd naar de wensen en het personeel is ook heel vriendelijk, ze doen er alles aan om je van dienst te zijn.
Vandaag daar de Lego beurs bezocht van BSL Bricks. Zeer schone ruimten. Vriendelijk horecapersoneel.
Volg hier nu een aantal maanden lessen voor mijn studie. Het personeel is ontzettend vriendelijk en zorgt wekelijks dat het ons aan niets ontbreekt. De ruimtes en toiletten zijn schoon en de lunch is altijd heerlijk.
Top locatie! Hier onze bruiloft gehad en alles was super geregeld! We hoefde zelf nergens aan te denken! Ik raad het aan! Super lief personeel en super goed eten! Enorm genoten van deze top locatie en top dag!
Wij hebben ons 40 jarig huwelijksjubileum in de Parel gevierd. Op en fijne wijze werden we geadviseerd bij het samenstellen van het buffet. De kwaliteit was heel goed. Onze complimenten voor het personeel en de kok. Van harte aanbevolen!
Brickbeurs 2de editie. Prima locatie. #legobeurs #BSLBricks
Hier geweest voor het jubileum van mijn ouders. Alles was goed geregeld en het eten was heerlijk. De hoeveelheid was precies goed.. Een dikke aanrader dus
Iets gedateerd en een slechte geluidsinstallatie. Werd later goed opgelost. Vriendelijk personeel en hoede catering. Keurig schoon allemaal.
Wat een geweldige locatie om hier een verjaardag te vieren met lopend buffet Lia en collega’s bedankt voor deze fijne avond we hebben genoten Jochem bedankt voor het heerlijke eten het was van A tot Z perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid