facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pannenkoekenvallei

"Wij hebben een pannenkoeken en steak restaurant midden in de Helderse Vallei. Mensen uit de buurt komen graag bij ons een eten of 'zomaar' wat drinken. Bij ons vind je het hele jaar door heerlijke en verse ambachtelijk bereidde lekkernijen. Bovendien staan we in de wijde omtrek bekend om ons overheerlijk gebak. We hebben ook een speeltuin. Hier kunnen uw kinderen zich volop vermaken.We kijken uit naar uw komst."
Adres: Jan Verfailleweg 7, 1783 BW Den Helder
Telefoonnummer: 0223-860006
Stad: Den Helder
Route: Jan Verfailleweg 7
Postcode: 1783 BW



op zoek naar gerelateerd: pannenkoekenvallei den helder te koop, kruimeltje den helder, pannenkoekenvallei te koop, steakhouse den helder, pannenkoekenhuis callantsoog, restaurant den helder, pannenkoeken julianadorp, helderse vallei
Recensies
Mooi pannenkoekenrestaurant dat begin maart 2022 is overgenomen. Hierdoor staan ze met een vrij nieuwe crew, maar doen erg hun best om alles zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Op drukke dagen waarschuwen ze even als het iets langer kan duren. Ter indicatie: Wij gezin van 4 pers. bestelden rond 17.45u en kregen rond 18.55u ons eten. Als compensatie kregen we een drankje van het huis. Er bevindt zich een speeltuintje naast het restaurant en binnen hebben ze een speelkamer.
Een echte aanrader! Gisteren heerlijk gegeten en getafeld! Vriendelijk personeel en nieuwe eigenaresse. Het is een prachtige locatie waar je zowel binnen als buiten lekker kunt zitten. Prijs- en kwaliteitverhouding is prima. Snelle service. Binnen 5 minuten stond het broodplankje op tafel en binnen 30 minuten het hoofdgerecht. Zorg wel dat je van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen, daar ze momenteel met personeelstekort kampen. Dit wordt ook netjes aangegeven op de website én bij aankomst.
Jammer, hier wil je niet 2 uur op wachten. Vanavond hier met ons gezelschap gegeten. 6 volwassenen en 6 kinderen. De zaak zat vol toen we binnenkwamen, dus iets langer wachten tot de bediening bij je tafel is, is helemaal prima. Maar na 45 minuten pas het drinken opnemen duurt wel erg lang. Toen we eenmaal het eten besteld hadden, duurde het wel erg lang voordat het er was. De serveerster die overigens erg haar best deed voor ons vond het heel erg voor ons dat we zo lang moesten wachten. Net toen we op het punt stonden de zaak te verlaten kregen we eindelijk ons eten. De pannenkoek die ik had besteld was de pannenkoek van de week. Een pannenkoek met aardbeien, slagroom en ijs. Ik had gevraagd zonder ijs. De hoeveelheid aardbeien viel erg tegen zie foto. Nadat ik erom gevraagd had kreeg ik wat extra aardbeien. De pannenkoek zelf was erg dun en smaakte niet bijzonder. Al met al geen fijne ervaring en wij zullen hier dan ook niet nog een keer komen Een reactie op mijn review gekregen: deze "welgemeende excuses" kregen wij gisteren ook. Blijkbaar heeft deze mevrouw niet zo'n goed geheugen, want de andere 11 gerechten vielen ook niet in de smaak. Er werden namelijk meerdere pannenkoeken met aardbeien besteld, de kinderpannenkoeken waren te klein en qua smaak hetzelfde als de andere pannenkoeken. Deze reactie laat wel zien dat het bedrijf niet klantgericht is, anders zou deze mevrouw ons nog wel herinneren en een andere reactie op mijn review geven
Mooi terras, alsnog rolstoeltoegankelijk door aparte opgang. Had een specialiteit pannekoek besteld en had gehoopt dat er wel iets meegebakken was in de pannekoek, maar helaas lag het lekkere goedje op een naturel pannekoek. Tip bak wel iets mee erin, zoals spek, champignons ofzo. De churros gemaakt van pannekoek reepjes was bijzonder lekker.
Wat hebben we heerlijk gezeten hier!!! Het personeel was echt super vriendelijk en spontaan. Het eten kwam erg vlot en zag er goed uit en was erg lekker! Na het eten mochten de kinderen een kado uitzoeken nadat we 2 prachtige gouden munten hadden gekregen! Buiten hebben ze een groot terras waar je als het WEL eens mooi weer is hier in nederland lekker kan zitten! De kinderen vermaken zich dan prima op de speeltoestellen. Als we weer eens in de buurt zijn dan komen we zeker nog eens eten!! Bedankt voor de fijne avond! Ga zo door!
Heerlijke pannenkoeken gegeten Alle vieren hadden wij ets anders! Wat n aanrader. Daarna n grote ijscoupe. T was smullen. Vegetarische menuopties: Voor n ieder wat wils. Kindvriendelijkheid: Jong en oud kan hier gezellig eten. Parkeren: Ruime parkeerplaatsen . Rolstoeltoegankelijkheid: Prima te doen. Speciale dieetwensen: Is n mogelijkheid
Super gezellig, heerlijk gegeten, leuk familieuitje. De oubollige sfeer van vroeger is nu echt weg, terwijl het toch sfeervol is gebleven. Kindvriendelijkheid: Speelhoek, kleurplaten en volop aandacht van het personeel voor de kleintjes ook voor honden.
Heel mooi en groot restaurant, we zijn hier wezen lunchen met 5 personen. De service is wel oké maar mag vaker langskomen. We hebben ruim 65 minuten moeten wachten voordat we onze pannenkoeken hebben gekregen, wat een flinke tegenvaller is. Dat is ook de reden voor 2 sterren. De pannenkoeken zijn redelijk duur voor wat je krijgt, ze zijn namelijk erg dun. Ook is de prijs/kwaliteit een flinke tegenvaller, best duur voor matige kwaliteit
Online gereserveerd de dag van te voren, stond niet in het systeem... we werden naar binnen gestuurd daar zou iemand ons verder helpen na 5 minuten wachten kwam degene die ons naar binnen had gestuurd om ons te helpen..... Ze had nog een tafeltje buiten, na 10 minuten kwam er iemand om te vragen wat we wilde drinken na nog eens 10 minuten hebben we zelf maar om de kaart gevraagd. Toen we wilden bestellen zei de serveerster; is u verteld dat de pannenkoeken zeker een uur gaan duren. We hebben de drankjes afgerekend en zijn gegaan. In dit bedrijf is niks te zien van maar enig leiding geven. Wel tafels aannemen als de keuken er al volledig inzit. Echt zonde van een mooi bedrijf op een zeer goede plek. Wat ik wel jammer vind is dat ik nu geen pannenkoek heb gegeten dus kan ik daar geen oordeel over geven.
Vandaag hier gegeten. We kregen de drankjes en het eten op tijd, het was rustig. De reden voor mijn ene ster: ik had een pannekoek met gluten gekregen terwijl ik een glutenvrije had besteld, gelukkig kwam ik er zelf op tijd achter. Een foutje kan natuurlijk gebeuren. Maar management: zorg ervoor dat het personeel hier goed op let en dat er duidelijk wordt gecommuniceerd tussen bediening en keuken. De volgende keer merkt een klant het misschien niet op en dat is erg vervelend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid