facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pannenkoeken Club

De Pannenkoeken Club

Info

Een Pannenkoekenrestaurant maar dan net even iets anders. Een kleinschalige opzet in Oud Rijswijk. U bent van harte welkom!

Geschiedenis

Een Pannenkoekenrestaurant maar dan net even iets anders. Een kleinschalige opzet in Oud Rijswijk. U bent binnenkort van harte welkom!

Adres: Willemstraat 5 , Rijswijk 2282 CB, NL
Telefoonnummer: 070 390 0000
Stad: Rijswijk
Route: Willemstraat 5
Postcode: 2282 CB



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken eten Rijswijk, Pannenkoekenhuis
Recensies
Super persoonlijke bediening, ontzettend gezellig familierestaurant. Ik heb deze review tijdens het eten geschreven omdat ik zo onder de indruk was
Hebben heerlijk gegeten, gezellig personeel, zeker voor herhaling vatbaar
Lekkere pannenkoeken voor een goede prijs. Vooral het personeel is erg vriendelijk en gastvrij: je wordt hartelijk ontvangen en er is tijd voor een praatje. Wat ik verrassend vond en lekker, is dat je een sausje erbij krijgt, op aanraden van de kok. Daarnaast is het restaurant klein, maar knus en gezellig.
Erg lekker zeker een aanrader!! Elke pannenkoek is lekker maar naar mijn keuze zijn de flipflapper ontbijtspek en de flipflapper citroen suiker toch echt het aller beste! Aardige man die het runt! Echt een aanrader nogmaals!
Goede service, gezellig personeel en heerlijke pannenkoeken!
Heel gezellig familie pannenkoeken restaurant. De gebruikte meelmix is erg lekker. De kaart is sober maar doeltreffend. Bedrijfsmissie sluit goed aan bij de hedendaagse verwachtingen die je mag hebben t.a.v. de zwakkere medemens. Echt een bezoekadres, vooral nu met deze covid 19 crisis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid