facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pannekoekenbakker Oostkapelle

De Pannekoekenbakker Oostkapelle
Adres: Domburgseweg 75 , Oostkapelle 4356 BK, NL
Telefoonnummer: 0118 582 897
Stad: Oostkapelle
Route: Domburgseweg 75
Postcode: 4356 BK



op zoek naar gerelateerd: pannenkoeken oostkapelle menukaart, pannenkoekenhuis walcheren, restaurant oostkapelle, pannekoekenbakker spaarkaart, pannenkoeken domburg, pannekoekenbakker oostkapelle menukaart, pannekoekenbakker oostkapelle openingstijden, pannekoekenbakker heerle
Recensies
heerlijke pannenkoeken en heel veel soorten. diversen voor en nagerechten. van een goede kwaliteit. je kunt er zowel binnen als buiten zitten. grote gratis parkeerplaats vlak bij restaurant. ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht. echt een aanrader.
Lekker eten, vriendelijk personeel en een schone omgevingEten: 5/5
Hele lekkere pannenkoeken hebben ze hier! En echt genoeg keuze! Er was erg vriendelijk personeel en het eten was er best snel. Naast de grote keuze aan pannenkoeken was er ook een grote keuze in na gerechten! Als je in de buurt bent en houd van pannenkoeken dan is dit zeker een aanrader! En redelijk dicht bij is een groot parkeerterrein waar je makkelijk kan parkeren.
Nog nooit zoveel keus gehad bij een pannenkoekenhuis. En dat ging niet ten onder aan de kwaliteit. Heerlijke pannekoek gegeten, een extra bord erbij omdat we wilden delen. Een gezellige sfeer en leuke bediening. Ook de ijscoupe als toetje was heerlijk. Een aanrader voor jong en oud.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten! Verse, lekkere pannenkoeken die uitgebreid zijn opgemaakt. Je kan van alles bestellen. Voor de kinderen hebben ze een leuk menu met een ijsje na. Je kan boven en beneden zitten. Wat ook super is, boven en beneden zijn toiletten. De kinderen mogen iets leuks kopen van de muntjes die bij de pannenkoek zit. Boven is ook een speelhoek. Het personeel is vriendelijk. Zeker naar kinderen.
We zijn hier voor het eerst geweest en het is super goed bevallen. Parkeerplaats is een stukje verderop, maar wel kosten vrij. Zeker een pluspunt. We werden vriendelijk ontvangen en prima geholpen. Had nog niet eerder een pannenkoek-pizza op, het viel me reuze mee. Voor herhaling vatbaar. Boven kunnen de kinderen zich ook uitleven. Er is een mooi punten systeem waar de kinderen punten kunnen sparen voor leuke cadeautjes. Al met al een leuke ervaring, en heerlijk gegeten.
Lekkere pannenkoeken, vriendelijk personeel. Moet je zeker een keer naar toe gaan als je in de buurt bent.
Prima eten, voldoende keuze voor iedereen. Vriendelijk personeel en gezellige sfeer.Eten: 5/5
Leuke frisse uitstraling. Zelfs met old school arcade spellen, dat vond ons zoontje super leuk om te doen. We gingen vaak naar een andere vestiging van deze keten. Dit filiaal heeft dezelfde kaart, met wat streek specialiteiten zoals de Zeeuwse Bolus pannenkoek. Aanrader! Kindvriendelijkheid: Speelkeuken, kindvriendelijke speelse inrichting, spelcomputers arcade.
Vriendelijke vlotte bediening. Ruim voldoende keuze, voor ieder wat wils hartig, zoet, spicy,.... Lekkere pannenkoek, lekker dessert. Speelhoek speciaal voor kinderen. Aan tafel een tekening met kleurtjes. Kinderen krijgen ook bij elk gerecht inruilmuntjes waarmee ze een geschenkje kunnen uitkiezen. De geschenkjes zijn geen topkwaliteit maar is een fijn gebaar en voor kinderen dik ok. Het was heel erg druk en zonder reservatie was er geen plek. Gratis parking even verderop was top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid