facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Panda

Adres: Westhavenplaats, 3131 BT Vlaardingen
Telefoonnummer: +31 104341595
Stad: Vlaardingen
Route: Westhavenplaats
Postcode: 3131 BT


Recensies
Fijne bar, authentiek.
Vond 't een leuke tent totdat mijn aangekondigde date om z'n uiterlijk lees: Marokkaan werd geweigerd terwijl ik er al binnen zat... Nooit meer geweest.
Wie kent de Panda niet? Langstlopende nachtzaak in Vlaardingen, langstlopende horecazaak in Vlaardingen onder dezelfde eigenaar en tot het laatst open in Vlaardingen. Biertje, dansje, poolbiljartje.. En voor je het weet ben je wéér te laat thuis.
Altijd feest!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Panda.

Vlaardingen dans- en nachtclub

openingstijden, locatie, vervoer. Westhavenplaats kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Panda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Panda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Panda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gangster club Gangster club 441 meter over mensen die rellen
Float.event Float.event 881 meter float. poolparty's voor gevorderden
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid