facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ouwe Smidte

De Ouwe Smidte

Info

Koffiebranderij en speciaalzaak in koffiezetproducten, thee en chocolade op Terschelling.
Wij zijn geopend van maandag-zaterdag van 10-17 uur.

Geschiedenis

Uw speciaalzaak op Terschelling in koffie en thee met tevens een groot assortiment in chocolade- en cadeauartikelen. Wie de winkel binnenkomt wordt meteen verrast door de aangename geur van koffie, thee en chocolade, de pijlers van onze speciaalzaak. Producten die we praktisch dagelijks gebruiken maar die met wat meer aandacht een bijzondere ervaring kunnen zijn. De juiste koffiebonen voor elke gewenste koffievariant. Pure theesoorten bieden een smaakpallet dat verder gaat dan u denkt. (H)eerlijke chocoladeproducten zijn de juiste begeleiding voor een lekkere warme kop koffie of thee.

U bent welkom bij ons op Oosterburen 37 Midsland Terschelling. Wij hopen u snel als onze gast te mogen begroeten.



Lees meer: http://de-ouwe-smidte.webnode.nl/

Producten

Koffie, thee, chocolade, bonbons, gebak, nougat, serviesgoed, koffie- & theezetbenodigdheden, koffielikeur & theelikeur, souveniers, eilander producten

Adres: Oosterburen 37 , Midsland 8891 GA, NL
Telefoonnummer: 0562 448 069
ln.etdimsewuoed@krid
Stad: Midsland
Route: Oosterburen 37
Postcode: 8891 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: high tea terschelling, biologisch eten op terschelling, restaurant midsland, visrestaurant terschelling, cafe midsland, koffiebranderij terschelling, restaurant midsland noord, hamburger terschelling
Recensies
Gezellige speciaal zaak in koffie en thee en niet te vergeten heerlijke chocolade in allerlei soorten en verrukkelijke bonbons. Altijd vriendelijke bediening. Tevens leuke kado artikelen te koop, zoals thee potten en kopjes. Ook kan je hier heerlijke cappuccino of lekker potje thee drinken met uiteraard iets erbij...Echt een aanrader!
Goede koffie en cappuccino, heerlijke brownie en scones.
Heerlijke koffie gehad met een chocolaatje. Ze hebben veel aanbod in zowel koffie als thee. Voorraadje losse thee meegenomen voor thuis, handig dat er potjes naast staan waardoor je een goede geurimpressie krijgt van de thee voordat je hem koopt. Personeel is super vriendelijk en enthousiast!
Prima plek voor fijne koffie of heerlijk potje thee. Buiten op klein terras in de ochtendzon of binnen tussen de koffie, thee en chocola & daaraan gerelateerde zaken mooie thee en koffie potjes en kopjes bijvoorbeeld die je kunt kopen. Tevens huisgemaakte lekkernijen. Place to be in Midsland!
Brownie pecan karamel is niet normaal lekker?
Heerlijke koffie!!
Nieuwe eigenaar maar nog even gezellig als altijd. En de thee en de bonbons waren weer heerlijk.
Heerlijke koffie en de brownie is super!
Een van de leukste plekjes om je koffie en thee te kopen of te drinken. De bediening is super vriendelijk en neemt echt de tijd voor je om over hun passie van thee en koffie te praten. Ook de bonbons zijn echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug!
Gezellige zaak met lekkere koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid