facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Zagerij

De Oude Zagerij

Info

Houthandel in oud en historisch hout. Oud eiken, grenen en hardhouten wagonplanken, wijnpers planken, barnwood en wandbekleding.

Producten

Oud eiken, Wagonplanken, Barnwood, Oude eiken gebinten, Oude eiken balken, Frans eiken planken, Tafels, Wandplanken, Aanrechtbladen, Barbladen, Vensterbanken, Traptreden, Keukenfronten, Oud eiken panelen, Oud eiken vloeren, Wandbekleding.



"Houthandel in oud en historisch hout en maatwerk houtproducten. De Oude Zagerij levert eiken, grenen en hardhouten wagonplanken, 100-300 jaar oud eiken planken en balken, wijnpers planken, Barnwood en wandbekleding.Neem voor meer informatie contact op met De Oude Zagerij."
Adres: Dr. AF Philipsweg 29, 9403AD Assen
Telefoonnummer: 0592859589
ln.jiregazeduoed@ofni
Stad: Assen
Route: Dr. AF Philipsweg 29
Postcode: 9403AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de oude zagerij assen, antiek winkel, brocante winkels oost vlaanderen, antiek belgie, antiquair oost vlaanderen, brocante gent, antiek verkopen gent
Recensies
Dit zijn echt absolute toppers! Ze werken hier met de mooiste houtsoorten voor alle denkbare toepassingen en projecten in of om je woning. Tafels, deuren, kasten, keukenbekleding of wat je ook maar nodig hebt, alle wensen op het gebied van stijl en afwerking zijn bespreekbaar en het eindproduct wordt heel nauwkeurig, met alle aandacht op maat gemaakt. Ik heb hier een eettafel, meerdere traptreden en 2 vensterbanken laten maken die niets te wensen over laten. Momenteel nog een schuifdeur en bureaublad in productie. Naast de ongewoon hoge kwaliteit, zijn ze ook heel duurzaam bezig en ook bijzonder betaalbaar, hier moet je absoluut heen voor 100% tevredenheid en woongeluk!
Zeer tevreden over mijn vensterbanken van oud Frans eiken van 300+ jaar oud. Mensen denken goed mee en hebben goede ideeën. Zeer creatief
Supergoed geholpen. Aardige en vakkundige mensen. Naast het mooie product dat wij hebben gekregen werd er ook hartstikke goed meegedacht over het uitwerken van ons idee. .. Tot de volgende keer!
Zeer goede service. Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk personeel. Over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden en we komen zeker terug als we oud hout nodig hebben.
Heel blij met onze tafel!!! De tafel is precies geworden zo als ik in gedachten had. Super vakmanschap!!! De tafel is prachtig en gemaakt van planken van oude schuur uit buitenland. Hoe leuk is dat! Baldar is heel aardig, geduldig en behulpzaam!!! Echt een 10 verdiend! Zeker een aanrader!
Op Pinterest 'iets' van hout gezien voor aan de muur wat ik wilde maken van oude wagonplanken en oud eiken. Na kort zoeken uitgekomen bij de Oude Zagerij in Assen. Twee schetsen met afmetingen meegenomen op twee pizzadozen en mijn wensen kenbaar gemaakt. Baldar en zijn medewerkers hebben alles keurig op maat gezaagd en het eiken machinaal wat geruwd waarna ik het thuis eenvoudig in elkaar kon lijmen. Bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen. Ze runnen een bedrijf waar veel mogelijk is en kunnen prachtige meubels en andere dingen maken. De handgemaakte eethoek tafels zijn werkelijk schitterend! Echte eyecatchers voor in huis!
Prachtige tafelbladen en bank van robuust oud eiken, geheel gemaakt naar eigen wens. Vakwerk!
Vakmannen! Fantastisch mooie tafels en andere meubelstukken. Alles wordt naar wens handgemaakt. Baldar en zijn mannen stralen een fijne energie uit. Hier wordt echt met hart en ziel gewerkt.
Enthousiaste eigenaar, superbehulpzaam. En het product is prachtig. In mijn geval een zestal prachtige planken met een vorig leven die mooi doorkomt in de uitstraling nu. Goed overlegd, keurig op maat en als bonus een paar ophanglatjes gemaakt uit dezelfde partij. Resultaat is fantastisch.
Als je oo ziek ben naar handgemaakt vakmanschap ben je hier aan het juiste adres. Oude eiken meubels helemaal op maat gemaakt met een unieke afwerking. Geweldige mensen die helemaal meedenken in het proces en niet te vergeten. Niet te duur!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Oude Zagerij met het openbaar vervoer


Assen, W.A. Scholtenstraat 430 meter
1
52
Assen, W.A. Scholtenstraat 450 meter
1
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid