facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Smederij

De Oude Smederij

Info

De Oude Smederij in Ingen heeft een uitgebreide keuze aan friet, snacks, broodjes, ijs en dranken.

Adres: Dorpsstraat 1, 4031 MC Ingen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0344603174
Stad: Ingen
Route: Dorpsstraat 1
Postcode: 4031 MC



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria Lienden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria 't Pandje Cafetaria 't Pandje 65 meter Klant vriendelijk. Eten was verder goed .vind de patat net iets te hard gebakken to...
Recensies
2 keer op het terras een diner genuttigd. Goed eten en prima prijs/kwaliteit verhouding. Nadeel was het lange wachten. Personeel gaf aan dat ze het nooit eerder zo druk hebben gehad. Toch bleven ze vriendelijk. Eigenlijk zou de eigenaar bij grote drukte het personeel moeten opschalen.
Ze hebben echt lekker eten alleen ze hebben een kleine ruimte
Ijs met aardbeien en slagroom gegeten vlot geholpen maar wel redelijk aan de prijs voor wat softijs met aardbeien en slagroom 6,50 p.p.
Werkelijk groot assortiment ,heerlijke snacks.Niet duur.Mooie plaats om te eten.
Heerlijke menukaart en goede bediening
Van oudsher een heerlijk stuk vlees bij de gezelligheid van ome Joop en zijn Dochter Wilma komen er al jaren vanuit Gorinchem Zeist Scheveningen Den Haag Leiden en Oegstgeest wij stonden vroeger in EckenWiel op de camping en dat is altijd zo gebleven .
Wij hebben hier koffie gedronken. Het was prima koffie, niet te sterk niet slap en lekker heet. Precies zoals wij hem willen hebben. De bediening was heel vriendelijk.
Slechtste zaakje waar ik ooit ben geweest. De cappuccino was nog erger dan slootwater. Het appelgebak kwam direct vanuit de vriezer bij ons op het bordje. En dan word je ook nog opgelicht in de prijs. Groetjes de tukkers
heerlijk eten, helaas soms wel druk en dan duurt het een stuk langer als het even gezellig is, maar dat is natuurlijk alleen minder als je moet wachten om het mee naar huis te nemen :- erg aardige mensen.
Lekker gegeten. Mooi punt voor een eettentje. Redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid