facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Prins

De Oude Prins

Info

Welkom op de pagina van "De Oude Prins". Sinds 1978 zijn wij al een begrip in ons dorp. Met onze authentieke Chinese en Canonese keuken.

Geschiedenis

Welkom op de nieuwe website van "De Oude Prins". Sinds 1978 zijn wij al een begrip in ons dorp. Met onze authentieke Chinese en Canonese keuken weten wij de beste oosterse gerechten op traditionele manier te bereiden, zodat deze het lekkerste smaken.

Sinds de verbouwing van januari 2011 is de menukaart ook uitgebreid met andere oriëntaalse gerechten (Japans, Thais, Koreaans en Indonesisch). Na de verbouwing is de zaak omgebouwd naar een trendy interieur maar toch met een oosters tintje. Meeneem menukaart is het zelfde gebleven.

Adres: Breelaan 1 , Bergen NH 1861 GC, NL
Telefoonnummer: 072 581 2426
ln.snirpeduoed@ofni
Stad: Bergen NH
Route: Breelaan 1
Postcode: 1861 GC



op zoek naar gerelateerd: de oude prins ouderkerk aan de amstel, chinees-indisch restaurant "de oude prins", breelaan 1, 1861 gc bergen, nederland, de oude prins bezorgen, de dikke prins bergen, restaurant de kleine prins bergen nh, djadjan, chinees bergen aan zee, restaurant bergen
Recensies
Bedieners geen overzicht over de tafels. Lang wachten op het eten en het betalen ervan. Hiernaast weinig vlees op het bord. Zal wel de inflatie wezen…
Fantastisch! Heerlijk buiten gegeten op terras. Het eten was grandioos, tipan gerecht. Eten van een sissend pannetje! Hier komen mijn man en ik zeker weer terug Eten: 5/5
Het eten , aan tafel was niet wat het was , kwaliteit gaat sterk achterruit. Je vraagt om iets lekkers , maar dat hadden ze niet in huis . Jammer voor ons was dit de laatste, x Parkeren: Slecht.
Fantastisch eten. Mooi opgediend. Eigenaar, goede gastheer/manager. Overziet alles. Ik heb daar al diverse keren gegeten. Is zeker niet de laatste keer.
Laten bezorgen voor een verjaardag/ groot gezelschap. Echt heel erg lekker, keurig op tijd en goed geholpen met het kiezen van de gerechten!
Zeer goed eten, de kaart is behoorlijk wellicht te groot. Bediening is vriendelijk.Eten: 5/5
Vriendelijk personeel. Bami met 6 stokjes kipsaté was wel oké, maar de pekingeend was echt super droog en 43 euro is echt te duur voor wat je krijgt voor afhalen..
Teleurstellende ervaring. Loempia: uitstekend. Mihoen met grote garnalen: "wel okay" . Bami Ramas: plastic bak volgestort met kleffe bende, overgoten met pindasaus. Waar ik van schrok: alles bij elkaar bijna €42 ?! Buitensporig duur voor een - zeker in vergelijking met ons reguliere afhaalrestaurant komen zelf niet uit Bergen kleine hoeveelheid eten, waarvan een belangrijk deel van teleurstellende kwaliteit. Echt nooit weer. Ook al is dit klaarblijkelijk het enige Chinese afhaalrestaurant in Bergen.
Prima. Porties niet al te groot.Eten: 4/5
Met 12 personen hebben we gekozen voor een verrassingsmenu. En wat hebben we ontzettend heerlijk gegeten. Echt een feestje om bij de Oude Prins te eten. Ook de bediening is ontzettend vriendelijk en zorgt de hele avond dat alles goed is geregeld. Complimenten voor zowel keuken en bediening, we komen zeker weten nog 'n keer bij jullie eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid