facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Bieb

De Oude Bieb

Info

poolen, biljarten, darten, arcadegames, flipperen, tafelvoetbal, photoplay, dammen, schaken, fietsverhuur, kaartspellen en meer!

Geschiedenis

De oude bieb is gelegen in het centrum van het historische stadje Zaltbommel. Wij zijn een recreatiegelegenheid met 3 pooltafels en 1 biljarttafel. Naast poolen, biljarten, darten, flipperen, spelen op diverse spelcomputers en een voetbaltafel is er ook een ruime keuze aan bordspellen en kaartspellen. Tevens verhuren wij fietsen zodat je de prachtige omgeving van Zaltbommel kunt verkennen. Aan onze ruime bar kan men kranten of tijdschriften lezen onder het genot van een hapje en een drankje. Regelmatig organiseren wij activiteiten, evenementen en wedstrijden. Sport en spel staan centraal, voor jong en oud!

Adres: Nieuwstraat 4, 5301EW Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0031418519009
Stad: Zaltbommel
Route: Nieuwstraat 4
Postcode: 5301EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café - Biljart De Bosschepoort Café - Biljart De Bosschepoort 58 meter Leuk café in 't mooie Zaltbommel met uitzicht vanaf 't terras op 't historische Maart...
Recensies
Mooi en ruim ingerichte bibliotheek waar je rustig kunt rond wandelen om het juiste boek uit zoeken. Ook zijn er genoeg zitplaatsen waar je de actele krant of tijdschrift kunt lezen. En achterin kun je op bepaalde dagen hulp krijgen van SeniorWeb medewerkers om problemen met je laptop, tablet of mobiele telefoon samen op te lossen.
Prachtig gebouw, handige locatie, uitgebreide collectie en ook nog koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid