facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Bakkerij Urk

De Oude Bakkerij Urk

Info

De Oude Bakkerij is een sfeervol Eethuys, gecombineerd met een levendige bakkerij midden in de oude dorpskern van Urk.

Geschiedenis

De Oude Bakkerij is een sfeervol Eethuys, gecombineerd met een levendige bakkerij. Smaak en pure ingrediënten staan voorop, net als een vernieuwende manier van werken. Wij houden van creatieve recepten en verrassende combinaties.

In De Oude Bakkerij voelt het altijd als vrijdagmiddag. Onze dag is geslaagd als onze gasten zich helemaal thuis voelen.
Iedere dag bakken wij ons eigen brood, volgens ons recept en op basis van pure ingrediënten. In de winkel is ons brood de hele dag door te krijgen.

Bij Eethuys De Oude Bakkerij leggen we onze gasten graag in de watten. Niet alleen lekker eten, maar echt smullen! Wij besteden veel aandacht aan onze menukaart en bieden ook voor onze gasten met allergieën een luisterend oor. Onze gasten kunnen bij ons onthaasten, in een ontspannen sfeer genieten van heerlijk eten en drinken. Het Eethuys is open van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 23:00 de keuken sluit om 21:00.

Natuurlijk is er ook volop taart en koek te verkrijgen in De Oude Bakkerij. Onze taarten zijn in de wijde omtrek beroemd en al eens geportretteerd in de landelijke media!

Verschillende lekkernijen voor ontbijt, lunch, bijzondere gelegenheid of gewoon om te smullen, bij De Oude Bakkerij maken we alles lekker zelf.

Broodjes bestellen. Wilt u graag thuis of op het werk van onze heerlijke, huisgemaakte broodjes genieten? Bestel ze snel via [email protected] of bel met onze bakkerij!

Graag tot ziens in De Oude Bakkerij!

Adres: Wijk 4-20, 8321GD Urk
Telefoonnummer: 0527-682850
ln.kru-jirekkabeduo@ofni
Stad: Urk
Route: Wijk 4-20
Postcode: 8321GD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: de oude bakkerij urk menukaart, ontbijt oude bakkerij urk, oude bakkerij urk high tea, oude bakkerij montfoort, oude bakkerij tapas, de zeebodem urk, high tea urk, achterhuis urk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Maxima Bakkerij Maxima 377 meter Super lekker spul van de bakker. Personeel vonden wij erg onvriendelijk, nadat ze hoo...
Janinetaartje Janinetaartje 600 meter Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Patisserie Jan de Bakker Patisserie Jan de Bakker 840 meter Moest een half uur wachten op saucijzenbroodjes waarvan gezegd dat ze elk moment klaa...
Bakkerij Bart Urk Bakkerij Bart Urk 2 km Sinds de overname is de organisatie ver te zoeken. Kom elke zaterdag morgen met mijn ...
Recensies
Goeie zaak - heeft 2 ingangen - 1 is een bakkerij alleen afhalen - de ander kant kun je rustig eten en drinken - de prijzen zijn normaal - verder niets bijzonder.
Ontzettend goed bakkie koffie, gebak: vruchtenslofje en een bokkenpoot ook erg lekker. Koffie &gebak hoe het hoort! Lang geleden zo goede combi en best groot terras, gezellig, rustig en mooi!
Heerlijk gegeten zoals altijd! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Volgende keer weer! Groeten uit Zoetermeer
Je kan hier lekker ontbijten. Genoeg keuze en aardig personeel.
Ontzettend leuke sfeervolle plek op Urk. Heerlijk snickerdoodle taartje met een lekkere latte macchiato en vriendelijke bediening.
Sfeervol, zomers ook terras, kwaliteit prijsverhouding zeer slecht, rekenden 25,50 af voor simpele lunch tosti en broodje beenham, wat gewone ham was ipv beenham. Koffie goed van smaak maar lauw, niets erbij, dat kan niet voor deze prijzen.
Zeer vriendelijk personeel, ruime keuze uit gebak en brood, erg mooi en verzorgd interieur. De bakkerij is goed berijdbaar en gratis parkeren voor de deur.
Heerlijk gebak en fantastisch restaurant. Prijzen zijn schappelijk en kwaliteit en hoeveelheid is buitengewoon goed. Gewoon smullen!
Prachtige eethuis met bakkerij. Heerlijk dat walnootje met amandelspijs :p Vriendelijk en gezellig personeel. Tot volgende keer, kom graag weer ! :
Leuke plek om wat te nuttigen midden in de kern van Urk, de ruimte zag er netjes en sfeervol uit. En bij een banketbakkerij neem je natuurlijk koffie met gebak, en die was heerlijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Oude Bakkerij Urk met het openbaar vervoer


Urk, Gemeentehuis 410 meter
141
149
641
681

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid